Wistjij
Image default
Particuliere dienstverlening

De perfecte schuifpui

Wisten we maar eerder dat het bedrijf Schipper Ede bestond, dan hadden we veel eerder bij hen de aankoop gedaan. Al voor een langere periode zijn mijn partner en ik op zoek naar een hoge kwaliteit schuifpui voor ons in het huis. Sinds wij het huis hadden gekocht, hadden wij hier de behoefte aan alleen nog niet het geld voor. Gelukkig na een tijdje sparen hebben we dat geld wel. Nu moesten we alleen nog kijken waar we dit product gingen aanschaffen.

Een bedrijf zoeken, zoals Schipper Ede, om daar een schuifpui te kopen

We hadden in het begin geen idee dat Schipper Ede ook goede kwaliteit schuifpuien verkocht voor een goede prijs. Want we hebben eerst allerlei andere bedrijven benaderd en daar gekeken of we daar iets konden vinden. Elke keer was het net niet voor ons en sommige verkopers waren ook niet heel aardig tegenover ons. Dus daar gingen we ook snel weer weg. Na een tijdje zoeken kwamen we op de website van Schipper Ede terecht. Daar zagen we meteen dat ze specialist waren in hun vakgebied en daarbij ook goede producten hadden. Dus maakte een afspraak bij hen om te kijken wat ze konden betekenen voor ons.

Blij met onze aankoop

Toen we daar aankwamen werden we meteen vriendelijk begroet door het personeel en gingen we een klein rondje maken in hun showroom. Daar stonden al verschillende schuifpuien en eentje daarvan viel meteen voor ons op. We waren er geïnteresseerd in geraakt omdat deze schuifpui niet van hout maar aluminium was gemaakt. De medewerker zij dat dit een ideale oplossing is als je niet veel onderhoud wilden bij een schuifpui. Toen we dat hoorden wisten we meteen dat we deze gingen kopen. Ze hebben netjes de schuifpui bij ons geïnstalleerd en we genieten er van.

Bezoek de website

Wilt u meer weten over de verschillende producten die Schipper Ede aanbiedt voor een goede prijs? Bekijk dan eens de website van hen via www.schipper-ede.nl voor meer informatie over het diverse aanbod en andere diensten die zij aanbieden.