Wistjij
Image default
Bedrijven

Soepel verloop van uw geconditioneerd vervoer door Sintrex

Sintrex: ervaren in geconditioneerd vervoer

Heeft u transport naar Duitsland, Rusland of Frankrijk nodig? Deze bestemmingen vormen de specialisatie van internationaal transportbedrijf Sintrex, terwijl ook transport naar andere Europese en niet-Europese landen tot de mogelijkheden behoort. Deze vervoerder kan u compleet ontzorgen, ook als het gaat om douaneformaliteiten en beveiligde opslag. Voor goederen die diepgevroren, gekoeld of verwarmd transport nodig hebben, is ook het geconditioneerde vervoer in goede handen bij deze logistieke specialist uit De Lutte.

Geconditioneerde transporten volgens HACCP en ATP

De vorm van geconditioneerd vervoer die het vaakst voorkomt in Nederland is koeltransport van bederfelijke waren, zoals groente, fruit, planten en bloemen. Door eisen te stellen aan de manier waarop deze producten vervoerd worden, wordt verlies van kwaliteit voorkomen. Geconditioneerd vervoer door Sintrex voldoet aan de internationale wetten en regels, zoals de HACCP-protocollen en de ATP-overeenkomst. Met de vries- en koelvoertuigen kunnen de chauffeurs geconditioneerd transport verzorgen naar Engeland en de meeste andere Europese landen.

Internationaal transportbedrijf leidt uw transport in goede banen

Om u als klant de service te bieden die u nodig heeft, staat internationaal transportbedrijf Sintrex 24 uur per dag, 6 dagen in de week voor u klaar. Op het gebied van transport wordt de wereld steeds toegankelijker, met als gevolg dat Sintrex regelmatig verder uitbreidt. Naast een vestiging in Nederland heeft deze onderneming ook vestigingen in Duitsland, Letland en Rusland. Zo bent u verzekerd van een uitstekende service en korte lijnen. Het kleinschalige team is flexibel, creatief en nauwkeurig. Uw wensen staan centraal.

Stelt u prijs op een hoogwaardige service, dan bent u bij Sintrex aan het juiste adres. Deze uitvoerder van wereldwijde transporten laat niet alleen gewone transporten vlekkeloos verlopen, maar voert ook spoedtransporten uit. Vraag vrijblijvend een prijsopgave op, als u Sintrex wilt inschakelen voor transport of geconditioneerd vervoer!

Soepel verloop van uw geconditioneerd vervoer door Sintrex