Wistjij
Image default
Aanbiedingen

Een grote ruimte verlichten? Alles over led highbays!

Ben je op zoek naar goede verlichting voor in grote ruimtes? Dan is een led highbay de beste optie. Ledverlichting geeft namelijk mooi licht en is erg goedkoop in gebruik. Het verbruikt namelijk maar weinig energie! Led highbays zijn perfect voor in grote ruimtes. Wij vertellen je graag alles wat je moet weten over de led highbay!

 

Led highbay

Wat is een led highbay nu precies? Een led highbay lamp is een grote lamp die veel licht geeft, maar erg energiezuinig is. Het is een soort grote spot, in de vorm van een UFO. Het wordt daarom ook wel een UFO-lamp genoemd. Led highbays kunnen wel licht produceren van 130 lumen per watt. Omdat ze zo weinig energie gebruiken zijn ze ook nog eens erg goed voor je portemonnee!

 

Verlichten van een grote ruimte

Led highbays zijn de perfecte lampen voor het verlichten van een grote ruimte met een hoog plafond. Ze geven namelijk veel licht en ze zijn erg groot, waardoor ze waardoor ze het grootste deel van de ruimte verlichten. Er zijn dus nauwelijks schaduwen! Deze lamp is dus ideaal voor in ruimtes als garages, kantoren, bedrijfshallen of magazijnen. Led highbays zijn beschermd tegen vocht door een speciale bescherming, IP65 genaamd. Hierdoor blijven ze goed werken in vochtige ruimtes en ook buiten doen ze het goed in alle weersomstandigheden. Geen probleem dus! 

Een groot voordeel aan led highbays is dat ze dimbaar zijn. Hierdoor kan je ze aanpassen aan verschillende situaties en verschillende momenten van de dag. Ook is dit erg goed voor het milieu: je zal namelijk nooit onnodige energie gebruiken!

 

Verschillende kleuren licht

Er zijn veel mogelijkheden met led highbays. Je kan het licht namelijk kiezen in twee kleuren: helderwit (4000K) en koud wit (6000K). Het is maar net wat je fijn vindt! Helderwit licht is ideaal in ruimtes waar veel wordt gewerkt. Deze kleur licht wordt dan ook veel gebruikt in bijvoorbeeld kantoorruimtes. Koud wit licht is juist perfect voor ruimtes als garages, magazijnen of loodsen omdat het veel details in de ruimte goed laat zien. Kies dus de kleur licht uit die bij jou past! 

 

https://www.ledlichtstunter.nl/