Wistjij
Energie

LED lampen als schijnwerper

Tegenwoordig nemen meer en meer mensen de toevlucht naar LED schijnwerpers als buitenverlichting.

Deze LED (light emitting diode) technologie wordt snel gebruikt voor verkeerslichten, tunnel verlichting, luchtvaart verlichting, oprit, garage verlichting, auto verlichting, reclame, bulletin boards, voor het verbeteren en gebouw gevels, enz. De reden voor de toenemende vraag van deze LED schijnwerpers is de voordelen van gebruik ervan. Zij kunnen als volgt worden weergegeven: 

Deze energie-efficiënte lampen putten 80% minder energie uit dan de standaard. Veronderstel hoeveel u kunt besparen op uw elektriciteitsrekening. 

Duurzaam – men kan rekenen op deze lichten als het gaat om de robuustheid en duurzaamheid. Hun geschatte levensduur is vijftig duizend uur zonder onderbreking. Ze kunnen tot tien keer langer meegaan dan de normale gloeilampen en halogeen lampen. 

Eco-vriendelijke – gebruik van ledverlichting minimaliseert lichtvervuiling, in tegenstelling tot de reguliere lampen die schadelijke koolstof uitstoten. Ook, schadelijke metalen zoals lood en kwik worden bij LED niet gebruikt.

Veiligheid – de lampen die over het algemeen eerder in gebruik waren verbruikten veel energie en dus de hoeveelheid afgegeven hitte was zeer hoog. Dat resulteerde in een hoger risico voor brand en vandaar was de veiligheid van deze lampen twijfelachtig. Maar met deze LED licht energie is de afgegeven hitte relatief laag, of ten zeggen, minimaal.

Kleurkeuze – de algemene halogeen lampen of de gloeilamp en de TL-verlichting bieden niet ieder type van kleurkeuze. LED-verlichting kan worden gekozen uit een breed spectrum van kleuren, en moet niet langer met gekleurde lenzen. Nu kunt u die gekleurde lichten toe voegen met esthetische aantrekkingskracht aan een instelling dat stemming geeft. 

Betaalbare – wellicht moet men een beetje meer besteden aan LED-verlichting dan je deed op die ouderwetse lampen, maar ze zijn nog steeds betaalbaar. En dat met besparingen op energie en elektriciteitsrekeningen, het is zeker een verstandige investering.

Lage onderhoudskosten – zoals hierboven vermeld, kan men vertrouwen op hun duurzaamheid en lange levensduur, waardoor onderhoud daarmee gemakkelijk wordt.

Dus verlicht uw ruimte met LED schijnwerpers zonder aarzeling. Immers, bent u die onweerstaanbare voordelen gegarandeerd!

LED lampen als schijnwerper