Wistjij
Image default
Toerisme

Kies voor luxe – kies voor exclusieve reizen naar vele bestemmingen

Denkt u aan exclusieve reizen, dan denkt zeer waarschijnlijk aan weldaad en comfort, het liefst op een verre bestemming die u altijd nog wilde bezoeken. Of u nu gaat voor een verblijf in een  kleinschalig art-nouveau hotel, een safari-lodge onder de sterrenhemel of een prachtige vrijstaande villa met eigen zwembad – het zijn allemaal mogelijkheden als u een exclusieve reis samenstelt samen met de reisspecialisten van TravelPA. U geeft aan wat u graag wilt, en zij maken het in orde. Bepaalt u daarom vandaag nog uw droombestemming en trek de wijde wereld in.

Adembenemende landschappen, prachtige cultuur, fijne mensen

TravelPA biedt u de ruimst mogelijke keuze qua exclusieve reizen. Zo kunt u bijvoorbeeld opteren voor rondreizen door prachtige natuurgebieden met een privéchauffeur. Op deze wijze geniet u in alle rust van de mooiste omgevingen ter wereld, zonder dat u zich hoeft te begeven in de mensenmassa van reguliere toeristen. U overnacht in de beste hotels ter wereld; allen voorzien van luxes zoals uitgebreide zwembaden en exclusieve dinermogelijkheden. Deze restaurants zijn echte lokale klassiekers, met enkelen die zelfs internationale bekendheid genieten. Wat u dan ook wenst voor uw exclusieve reizen, TravelPA maakt voor u een reis op maat. Denkt u bijvoorbeeld aan een sprookjesachtige overnachting op Bali; u ontdekt niet alleen de lokale cultuur komt ook heerlijk tot rust tussen de rijstvelden.

Uw reis compleet zo laten samenstellen als u dat wilt

Exclusieve reizen boeken waar het reisschema vast ligt? U kunt zo zonder zorgen naar een volledig nieuwe bestemming, waar u de verblijven, restaurants en bezienswaardigheden kunt ontdekken. Neemt u daarom direct contact op met de reisadviseurs van TravelPA. Deze professionals helpen u met plezier om uw wensen werkelijkheid te maken. Zij regelen exclusieve, individuele reizen op maat voor u, volledig volgens uw eigen wensen. Zo kunt u alle belangrijke bezienswaardigheden van uw reis combineren met het genot van ongekende service. Laat u inspireren door de blog op hun website, of bel direct naar TravelPA voor het maken van uw afspraak. Uw dromen hoeven niet te wachten; uw reis kan vandaag nog beginnen.

https://www.travelpa.nl/