Wistjij
Image default
Muziek

De voordelen van de apparatuur van DiGiCo

DiGiCo: pionier in mixing consoles

DiGiCo is de producent van mixing consoles die extreem populair zijn bij vele artiesten en andere performers. Het brede assortiment is een van de voornaamste keuzes hierin, door de superieure bouwkwaliteit en de geweldige prestaties. Wereldwijd gebruiken vele artiesten en andere performers de mixing consoles van DiGiCo om te zorgen dat zij een spetterende show kunnen neerzetten. Met accessoires waarmee je jouw set zo persoonlijk mogelijk kan maken zet de fabrikant in op gebruikerservaring. Hiermee kan iedereen zijn of haar eigen show naar een hoger niveau tillen.

De DiGiCo S series: perfect voor op tournee

Voor artiesten en performers die geregeld op tournee gaan is de S serie van DiGiCo een geweldige aanvulling. Deze lijn is ontworpen om de modellen draagbaar te maken. Deze compactere modellen beschikken echter alsnog over alle opties die jij nodig hebt. Zo weet jij dat je alle mogelijkheden die je gewend bent van DiGiCo kunt gebruiken, terwijl je apparaat ook nog eens in de kofferbak van de auto past. Dit is ideaal wanneer je veel onderweg bent en tussendoor gigs geeft. Vanaf elke plek op de wereld kun jij uit de voeten met deze DiGiCo S series. De multi-touch touchscreens zorgen voor een maximale gebruikerservaring.

De SD series is zeer populair op vele gebieden

Niet alleen artiesten of bands kunnen profiteren van de vele voordelen van de uitmuntende kwaliteit van de DiGiCo mixing consoles. Ook op vele andere gebieden kan men een fantastische show neerzetten met behulp van deze apparatuur. De SD7Q, SD7, SD5, SD12, SD9, SD11 en SD10 zijn allemaal ‘top tier’ op het gebied van bouwkwaliteit en de mogelijkheid tot personaliseren. Ideaal voor bijvoorbeeld sportevenementen, theatervoorstellingen of live broadcasts. Voor elk evenement kan weer een andere instelling het meest passend zijn. Door de vele mogelijkheden op de apparatuur van DiGiCo en de daarbij beschikbare accessoires weet jij zeker dat je jouw set zo persoonlijk mogelijk kunt instellen. Op momenten wanneer dat het meeste nodig is kun jij hierdoor de aandacht pakken, vasthouden en vervolgens een fabuleuze show neerzetten. Met de mixing consoles van DiGiCo was dat nog nooit zo makkelijk.

Een specialist kan jou helpen met de beste keuzes maken

Of je nou wel of niet vaker een evenement hebt georganiseerd en daarbij hebt gezorgd voor de nodige audioapparatuur: een specialist kan jou altijd helpen. Zo neem je aan de ene kant stress weg en zorg je aan de andere kant dat je zeker weet dat je een goede keuze hebt gemaakt. Een specialist op dit gebied heeft vaak jarenlange ervaring en kan jou adviseren. Help hem of haar wel op de goede weg door jouw wensen en ideeën voor te leggen. Zo komen jullie samen tot het gewenste resultaat. Wat je ook kiest: de mixing consoles en accessoires van DiGiCo brengen jouw show gegarandeerd tot een waanzinnig hoogtepunt.

https://www.ampco-flashlight.com/nl/kopen/merken/digico/