Wistjij
Image default
Bedrijven

Flightcases die geschikt zijn voor iedere toepassing

Exclusieve flightcases schaft u aan bij Dankers Special Case Products. Deze kofferproducent zorgt ervoor dat uw transportkist of soft case volledig voldoet aan uw wensen. Het assortiment van deze specialist bestaat onder meer uit flightcases, kunststof koffers, Tanos Systainers en Excellent cases. De flightcases houden uw producten en kostbare apparatuur optimaal beschermd tijdens transport en opslag. De flightcases van aluminium worden in eigen beheer zorgvuldig op maat gemaakt door middel van freestechniek, lasertechniek en watersnijtechniek. Ontdek de diensten die deze kofferproducent biedt.

Uw bewezen partner op internationaal gebied

Waarom zou u kiezen voor Dankers Special Case Products? Deze kofferspecialist heeft zich door de jaren heen internationaal bewezen als betrouwbare partner op het gebied van transport- en opslagkoffers. Heeft u als organisatie of als bedrijf een transportkoffer nodig voor veilig transport of opslag? De flightcases uit het assortiment van deze producent houden uw eigendommen en kostbare apparatuur optimaal beschermd. Het uitgebreide assortiment biedt een divers aanbod aan flightcases aan, waardoor u altijd de juiste transportkoffer voor iedere toepassing vindt.

Laat uw ideale koffer op maat maken

Wilt u een van de flightcases uit het assortiment van deze kofferspecialist aan laten passen? Dat is zeker mogelijk. Doordat alle koffers in de eigen productiehal worden aangepast, kan deze producent zeer flexibel zijn met het op maat maken van uw ideale transportkoffer. Het interieur kan exact op maat gemaakt worden zodat uw product er precies in past. Daarnaast kan ook het exterieur van uw transportkoffer aangepast worden, bijvoorbeeld door uw logo op de buitenkant te laten bedrukken.

Bestel uw ideale transportkoffer via de webshop

Plaats uw bestelling via de webshop of laat uw transportkoffer op maat maken door deze kofferexperts. Wilt u meer informatie ontvangen over maatwerkoplossingen bij de flightcases uit het diverse assortiment van deze kofferspecialist? Via de webshop wordt u voorzien van meer informatie over de vele mogelijkheden. Daarnaast kunt u eenvoudig contact opnemen met het klantenserviceteam voor specifieke vragen.

 

https://www.dankers-cases.nl/nl/index.html