Wistjij
Image default
Mode en Kleding

De ideale boodschappentas

De ideale boodschappentas

Als je boodschappen gaat doen dan is het wel handig dat je een stevige boodschappentas mee neemt naar de supermarkt of welke winkel dan ook. Want je neemt al gauw wat boodschappen mee en ongemerkt weegt dat echt wel heel erg flink. Een goede boodschappentas is dus echt van belang. Maar hoe weet je nu zeker of je een goede boodschappentas hebt gekocht? Waar moet je op letten bij de aanschaf van een boodschappentas, dat lees je hier in deze blog

Het belang van een goede boodschappentas

Zoals je in de inleiding van deze blog al hebt kunnen lezen is het belangrijk om een goede boodschappentas te hebben, dat is om meerdere redenen. Het is namelijk zo dat boodschappen al snel flink wat kilo’s aan draaggewicht mee brengen. Dan wil je wel een tas mee hebben naar de winkel die dit gewicht ook daadwerkelijk kan dragen. 

Maar ook een goed draagcomfort is belangrijk. Of je nu lopend de boodschappen doet of met de auto, je sjouwt je al snel een breuk en dat vergt zijn tol op je spieren en gewrichten. Een goed draagcomfort van jouw shopper bag is dus heel erg belangrijk.

 

Welke tassen zijn geschikt?

Als je op zoek gaat naar een goede boodschappentas dan zou je bijvoorbeeld kunnen kijken naar andere opties zoals een rugzak. Een rugzak kopen is handig om bijvoorbeeld mee te nemen als je snel wat kleine boodschappen wilt doen in de supermarkt of omdat je in een andere winkel iets moet halen. Een rugzak verdeelt het gewicht over je lichaam namelijk wat beter.

Maar je kunt er ook voor kiezen om een nikkie tas aan te schaffen. Deze tassen, ontworpen door niemand minder dan Nikkie Plessen, zijn makkelijk om mee te nemen en hebben veel opbergruimte. Daarnaast zijn de tassen ook nog eens heel erg stijlvol en dat is natuurlijk ook wel heel erg belangrijk. 

Oriënteer goed 

Voordat je een nieuwe boodschappentas aanschaft is het belangrijk om goed te oriënteren naar wat het beste bij jou past. Kijk daarbij niet alleen naar de prijs want een tas moet wel comfortabel aanvoelen en een bepaalde uitstraling hebben. Ook wanneer je een minder budget hebt kun je echt wel slagen in een goede tas. Je zult alleen iets beter moeten zoeken.

Een goede tas kopen heb je heel veel plezier van. Zo wordt shoppen een feestje en daar doe je het uiteindelijk ook voor!