Wistjij
Image default
Huishoudelijk

Een hordeur op maat laat je in alle rust slapen

Een perfecte hordeur op maat bestel je gemakkelijk hier op de website. Misschien ben je al langer op zoek naar een passende oplossing voor de onruststokers die, voornamelijk in de zomer, weer om de hoek komen kijken. Je kunt geen lampen laten branden of je woning zit alweer vol  met beestjes en eventueel zelfs pollen. Als je de deuren en de ramen niet open zet, dan wordt het harstikke warm in je woning en je wil uiteraard je woning gewoon rustig kunnen luchten. Horren zijn al voor een langere tijd op de markt, maar vaak heb je dan te maken met horren die je helemaal zelf op maat moet maken of horren die een standaard maat hebben en dan net je deur of je raam niet helemaal goed afsluiten. 

Hordeur niet op maat gemaakt

Eigenlijk is het zonde als je een hordeur koopt die niet een goede maat heeft. Een hordeur op maat geeft je veel meer voordelen, want hiermee kan je ervoor zorgen dat alle beesten en pollen buiten blijven. Heb je een hordeur die niet goed op maat gemaakt is, dan zal je zien dat ze zich toch, ondanks de hor, nog een weg weten te banen om jouw woning binnen te komen. Uiteraard maak je het hen wel lastiger, maar je kunt het hiermee nog niet helemaal uitsluiten. De beesten zijn slim en zoeken wel een weg om binnen te komen. 

Helemaal op maat werkt het beste

Met een hordeur op maat hebben de beesten geen enkele mogelijkheid meer om het huis binnen te treden, want de hordeur sluit precies het gehele stuk wat open is af. Je kunt een hordeur op maat makkelijk opzij schuiven wanneer je even naar binnen of naar buiten wilt gaan. Het is wel zo handig om dan iedere keer de deur achter je te sluiten.