Wistjij
Image default
Huishoudelijk

Kies voor makkelijk, kies voor keukenadvies aan huis

Ben je toe aan het nieuwe keuken? Of heb je net een huis gekocht en moet daar een keuken voor uitgezocht worden? Als je online gaat kijken of een showroom binnenstapt, kan het allemaal wat onwerkelijk overkomen. Hoe weet je nu wat voor jouw keuken de ideale opstelling is en dat het ook inderdaad allemaal in de ruimte past? Met keukenadvies aan huis wordt het uitzoeken van een nieuwe keuken een stuk eenvoudiger en overzichtelijker.

De stijl van je keuken

Natuurlijk is het handig als je al een idee hebt van hoe je droomkeuken eruit moet zien. Er zijn veel verschillende stijlen en mogelijkheden. Wil je donkere keukenkastjes, met een robuust kookeiland in een industriële stijl of houd je het liever luchtig en ga je voor licht hout, zoals in een Scandinavische stijl? Ook als je keukenadvies aan huis krijgt, kun je online inspiratie opdoen zodat je voor jezelf al een richtlijn hebt. Over de exacte invulling hoef je je nog geen zorgen te maken. Dat wordt vanzelf duidelijk als je eenmaal met de professionele ontwerper aan je eigen (keuken)tafel zit. 

Een sprekend 3D-ontwerp

Tijdens het keukenadvies aan huis worden je wensen besproken en naar de mogelijkheden gekeken. Uiteraard kun je ook advies vragen. Bijvoorbeeld over de ruimte die je hebt om een verlengde kookplaat in het aanrechtblad te installeren of over het type afzuigkap dat je plaatst. Tijdens het keukenadvies aan huis wordt direct een 3D-ontwerp van je keuken gemaakt. Hierdoor krijg je een goede indruk van hoe je nieuwe keuken eruit zal komen te zien. Denk daarbij aan de indeling, maar ook aan de kleurstellingen van de kastjes, de wandtegels en natuurlijk de plaats waar de apparatuur wordt ingebouwd.

 Een betrouwbare leverancier voor je nieuwe keuken

Nadat je akkoord bent met het ontwerp dat tijdens het keukenadvies aan huis is gemaakt, krijg je een offerte. Deze is op basis van netto prijzen en bevat niet alleen de aanschaf van de keuken zelf, maar ook de montage en de service. Bovendien krijg je vijf jaar garantie op je nieuwe keuken. De keuken is van hoogwaardige kwaliteit omdat gewerkt wordt met keukens en apparatuur van bekende A-merken. Bovendien wordt het hele traject, van bestelling tot levering, nauwlettend in de gaten gehouden. Dit garandeert niet alleen dat je keuken vakkundig gemaakt wordt. Je kunt er ook vanuit gaan dat de levering en montage professioneel wordt uitgevoerd. 

Een complete service met keukenadvies aan huis

Het gemak van keukenadvies aan huis bestaat niet alleen uit het feit dat je zelf de deur niet uit hoeft om een nieuwe keuken uit te zoeken. Je profiteert ook nog eens van een goede service nadat de keuken is uitgezocht en geïnstalleerd. Deze complete service bestaat uit een servicecheck die plaatsvindt voordat de vijfjarige garantie is verstreken. Dat is een prettig idee. Een ander voordeel van keukenadvies aan huis, is dat je geen aanbetaling hoeft te doen als je de keuken bestelt. Genoeg redenen dus om te kiezen voor keukenadvies aan huis, zodat je binnenkort van een keuken kunt genieten die helemaal naar jouw smaak op maat is gemaakt.