Wistjij
Image default
Media

Dit stemmenbureau zorgt voor een professionele opname

Bij stemmenbureau MultiVoice huurt u altijd een professionele voice-over in. De medewerkers van dit bureau onderwerpen alle stemacteurs en -actrices die zich bij hen aanmelden altijd eerst aan een streng selectieproces, voordat ze voor dit bureau een klus mogen uitvoeren. Al deze voice-overs worden gescreend en moeten langskomen voor een stemtest. Terwijl dat de kandidaat teksten voorleest, wordt hij of zij beoordeeld op de beheersing van alle spreekstijlen, het inlevingsvermogen, het redactioneel inzicht en de veelzijdigheid. Pas wanneer de kandidaat op al deze onderdelen is goedgekeurd, wordt deze toegevoegd aan het portfolio van dit stemmenbureau uit Hilversum.

Stemmen uitkiezen op kleur

Alle stemmen in het portfolio van dit stemmenbureau worden gekoppeld aan een kleur. Men gebruikt vaak kleuren om een bepaalde gemoedstoestand aan te duiden. Hier is het kleurensysteem van MultiVoice op gebaseerd. De specifieke kenmerken van het stemgeluid van de professionele voice-over bepalen in welke kleur deze stem ingedeeld wordt. Zo is past een stem bij blauw als hij fris, eerlijk en zakelijk is. Een groene stem is actief, betrouwbaar en levendig en een paarse stem is spiritueel, krachtig en mystiek. Dankzij dit systeem is het voor de ervaren bookingmanagers van dit bureau makkelijker om de perfecte voice-over voor u te vinden.

Ontdek uw perfecte match

Heeft u een video- of audioproject op de planning staan en heeft u hulp nodig bij het uitzoeken van een geschikte stem? Vraag dan dit stemmenbureau om hulp om een professionele voice-over te vinden die past bij uw project en de boodschap die u uit wilt dragen. U geeft aan de medewerkers van dit bedrijf aan wat u zoekt in een stem, en zij gaan voor u aan de slag. Vervolgens krijgt u per e-mail diverse stemdemo’s toegestuurd die passen bij uw gegeven beschrijving. U kiest zelf uw perfecte match, waarna de bookingmanagers een opnamesessie voor u inplannen.