Wistjij
Image default
Aanbiedingen

De beste prijs voor de beste stofzuiger

Een Dyson stofzuiger zal je meteen voor je zien. Het is een favoriet onder de stofzuigers. Dyson is dan ook al jaren voorloper op de technologie en blijf innovatief in haar ontwerpen en technologieën. Neem bijvoorbeeld de Dyson V10 Absolute. Een prachtige en efficiënte stofzuiger waar je met plezier mee zal stofzuigen. Zeker als je deze haalt in een Dyson sale. De V10 is een van de series onder de Dyson stofzuigers die goed is voor algemeen gebruik. Je hebt dus geen heel pakket aan opzetstukken, maar dat is voor veel mensen ook helemaal niet nodig.

De Dyson V10 Absolute

Met een Dyson V10 Absolute haal je het essentiële in huis, maar wel in de variant van een Dyson. Dat betekent kwaliteit, innovatie en design. Natuurlijk is de Dyson V10 Absolute een snoerloze stofzuiger. Je kunt met één batterij tot een uur constant stofzuigen. Hij verliest dus geen zuigkracht naarmate de batterij leger wordt. Daarna heeft de batterij 3,5 uur nodig om volledig op te laden. De steelstofzuiger is even mooi vormgegeven als iedere andere Dyson stofzuiger. De snoerloze stofzuigers geven je de vrijheid om overal te komen met de stofzuiger, zonder dat dit moeite hoeft te kosten.

Zuigmonden en accessoires

Een Dyson V10 Absolute heeft twee zuigmonden: de direct aangedreven zuigmond en de zuigmond met een zachte roller. Bijna elke Dyson stofzuiger wordt geleverd met twee zuigmonden, maar welke dit zijn kan verschillen. Bij de V10 serie zijn het deze twee. Daarnaast krijg je wat accessoires die standaard bij een Dyson horen, zoals een kierenzuiger, een afstofborstel en een combinatie-accessoire. Je krijgt natuurlijk ook een oplader en dockingstation.