Wistjij
Image default
Media

Deze uitgeverij helpt jou groeien als schrijver

Ben je een schrijver en schrijf je vooral boeken over zorg en welzijn, onderwijs of management? En heb je misschien de droom om bij een uitgeverij in eigen beheer een boek uit te geven? BigBusinessPublishers uit Utrecht biedt jou de mogelijkheid om dit te doen. Daarnaast bieden zij jou verschillende diensten aan om het uitgeven van je boek nog succesvoller te maken. Bij het uitgeven van een boek komt namelijk veel kijken. Je kan zo opeens het middelpunt worden na aanleiding van je boek. Of misschien kom je zelfs vast te zitten tijdens het schrijven? De professionals van deze uitgeverij weten hoe ze jou handvatten kunnen geven.

Zij bieden een gratis adviesgesprek aan

Bij deze uitgeverij uit Utrecht weten ze hoe moeilijk het kan zijn om een boek in eigen beheer uit te geven. Daarom bieden ze jou als schrijver verschillende handvatten aan, waaronder dus een gratis adviesgesprek. Dit gesprek organiseren zij maandelijks waar je terecht kan voor al je vragen, maar ook helpen ze je op weg. Het advies is dan ook om ze zo vroeg mogelijk in je traject mee te nemen. Aan het einde van dit gesprek heb je een afgebakend onderwerp voor je boek, weet je waar je kan beginnen met schrijven en misschien nog wel het belangrijkste. Als je vastloopt hebben zij jou verschillende manieren laten zien hoe je dat kan doorbreken.

Het is tijd om bij deze uitgeverij je boek in eigen beheer uit te geven

Na dit adviesgesprek is de hulp van dit bedrijf nog niet voorbij. Er zijn nog meer stappen die je moet gaan behandelen wil je in eigen beheer een boek uitgeven bij deze uitgeverij. BigBusinessPublishers kijkt samen met jou naar de redactie, het grafische ontwerp, druk mogelijkheden en misschien nog wel het belangrijkste hoe kunnen zij jou helpen je boek beschikbaar te maken voor de boekhandels. Lees alles op de website van deze uitgeverij.

 

https://bbpublishers.nl/