Wistjij
Image default
Particuliere dienstverlening

Deze tandarts biedt een volledige narcose bij behandelingen

Een tandarts is niet altijd een even prettige ervaring. De een heeft er helemaal geen last van, maar de ander kijkt er toch tegenop. Toch blijft het doel van elke tandarts hetzelfde: uw gebit gezond houden en dat zorgt er ook weer voor dat u later niet allerlei complicaties krijgt. Dit houdt in dat er af en toe wel eens een wat pijnlijkere behandeling moet plaatsvinden, zoals het boren en vullen van een gaatje of een wortelkanaalbehandeling. Gelukkig voor de angsthazen is er Tandartsenpraktijk St. Jozef in Deventer, want deze tandarts biedt behandelingen aan onder volledige narcose. Zo voelt u dus niets van de behandeling en wordt u weer wakker als het voorbij is!

Hoe werkt het?

Als blijkt dat u een behandeling moet ondergaan bij deze tandarts in Deventer, dan kunt u vrijblijvend kiezen of u deze onder volledige narcose wilt. Net als dat u een operatie ondergaat in het ziekenhuis, wordt u een verdovende vloeistof binnengebracht waardoor u even in een diepe slaap valt. U wordt weer wakker na de behandeling en heeft dus geen angsten hoeven ervaren. Uiteraard gaat er eerst een gesprek aan vooraf met Tandartsenpraktijk St. Jozef en zij praten over uw angsten en waar deze vandaan komen. Vervolgens kiest u of u graag geen verdoving wilt, een plaatselijke verdoving of onder volledige narcose wilt bij deze tandarts in Deventer. Tijdens uw narcose wordt u uiteraard goed in de gaten gehouden.

Kies voor een tandarts die met narcose werkt

Ziet u op tegen uw volgende tandartsbezoek en wilt u hier graag vanaf? Kies dan voor deze tandarts in Deventer en vraag indien nodig om een volledige narcose. Belangrijk is dat u voor de narcose en na de narcose een aantal uur geen alcohol inneemt. U moet na de narcose uiteraard ook nog even ter observatie blijven, dus in totaal zit u wel wat langer in de stoel van de tandartspraktijk dan wanneer u ervoor kiest om het zonder narcose te laten doen.