Wistjij
Image default
Hobby en vrije tijd

Dé plek om een caravan of camperbus te kopen

Wilt u op vakantie in eigen land of wilt u zelf met de caravan naar bijvoorbeeld Frankrijk rijden? Zoekt u echter nog een goede plek waar u een caravan of camperbus kunt kopen? Dan is het aan te raden om het aanbod van Campolife eens te bekijken. Deze aanbieder heeft een groot aanbod aan caravans en campers van diverse toonaangevende merken. Al meer dan 50 jaar staan zij voor kwaliteit, service en een persoonlijke benadering. Naast dat u het aanbod online kunt bekijken, wordt u dan ook hartelijk ontvangen in hun showroom. Hier vindt u zowel nieuwe als tweedehands caravans en campers. Daarnaast zit u bij deze specialist ook goed voor voortenten en diverse kampeeraccessoires. U kijkt uw ogen uit!

Wilt u een nieuwe of tweedehands caravan kopen?

Als u een caravan wilt kopen, heeft u de keuze uit zowel nieuwe als tweedehands modellen. De gebruikte caravans worden, voordat ze in de verkoop gaan, volledig nagelopen. Wanneer er een onderdeel vervangen moet worden, doen de specialisten van Campolife dat zelf in hun werkplaats. Alle tweedehands caravans hebben een BOVAG-garantie. U bent dan ook verzekerd van de hoogste kwaliteit.

Camperbussen van diverse toonaangevende merken

Naast de caravan is ook het kopen van een camperbus een populaire optie. De camperbussen van Campolife zijn eigenlijk bestelbussen die zijn omgebouwd tot campers. De bussen rijden zeer comfortabel en zijn van alle gemakken voorzien. Wanneer u op vakantie gaat heeft u alle vrijheid en kunt u overal zo naartoe rijden. Wanneer u een camperbus wilt kopen bij deze specialist, heeft u de keuze uit diverse toonaangevende merken. Denk hierbij aan Knaus, Tec, Laika en Mc Louis.

Bekijk hun aanbod online of ga langs

Wilt u een camperbus of caravan kopen van deze specialist? Bekijk dan hun aanbod online of ga langs in hun showroom. Wanneer u nog vragen heeft of advies wilt, kunt u ook altijd contact opnemen met Campolife. Ze zijn zowel telefonisch als via het aanvraagformulier op hun website te bereiken.