Wistjij
Image default
Zakelijk

Achtergrond informatie onderzoek

Als je iemand in dienst neemt wil je wel zeker zijn dat je iemand echt kan vertrouwen. Vooral als het om een belangrijke functie gaat is vertrouwen ongelofelijk belangrijk. Helaas is het lastig om nieuwe personeelsleden echt voor 100% te vertrouwen. Gelukkig kunnen wij helpen met een achtergrond informatie onderzoek. We kunnen kijken wat iemand in het verleden allemaal gedaan heeft. Of iemand vrijwillig weggegaan is of ontslagen is. Dankzij ons onderzoek krijg je informatie over je personeel en zorgen we ervoor dat je weet wie je voor je hebt staan. Je weet zo zeker of je wel de juiste keuze maakt om iemand in diens te nemen. Met ons achtergrond informatie onderzoek krijg je de antwoorden die je nodig hebt.

Bewijzen oplichting verzamelen tegen je eigen personeel

Helaas kan het altijd een keer gebeuren dat je wel te maken krijgt met oplichting. Oplichting is helaas een veelvoorkomend probleem bij werkgevers. 20% van de werkgevers krijgt elk jaar te maken met een bedrijfsdiefstal. Het kan gaan om iets kleins bijvoorbeeld het meenemen van dingen uit de kantoorinventaris. Helaas kan het ook gaan om een grote diefstal. Bijvoorbeeld het overboeken van bedragen via de bedrijfsrekening. Mocht je hier slachtoffer van worden dan moet je met bewijzen komen. Wij kunnen als privé detective helpen met bewijzen oplichting verzamelen. Doordat we officieel erkend zijn door justitie kunnen we je verder helpen met officieel erkend bewijs. Je kan hiermee vervolgstappen nemen tegen je eigen personeel. We begrijpen dat dit een hele stap is, maar helaas kan je soms niet anders dan vervolgstappen nemen.

Maak een afspraak met je privé detective

Wil je graag een achtergrond informatie onderzoek uitvoeren? Of wil je een bedrijfsdiefstal onderzoeken? De manier om informatie te achterhalen is door een afspraak te maken met je privé detective. We helpen je graag met het achterhalen van belangrijke informatie rond je werknemers. Zo weet je zeker of alles klopt met het personeel dat er binnen je bedrijf rondloopt. We helpen je ook met bewijzen oplichting mocht er toch spraken zijn van oplichting binnen je bedrijf. Samen zorgen we voor een eerlijke werkstructuur binnen je bedrijf.