Wistjij
Image default
Dienstverlening

Samen met Search4Love jouw liefde vinden

Tegenwoordig is het niet altijd meer makkelijk om een fijne partner te vinden. Veel mensen zoeken nu online naar liefde. Maar dat is toch echt anders dan in het echt andere mensen ontmoeten. Toch vinden mensen het vaak moeilijk om anderen zomaar aan te spreken of een gesprekje aan te knopen met degene die je leuk vindt in de kroeg. Wij, Search4Love, hebben hiervoor de perfecte oplossing: speeddaten!

Woon jij in Arnhem en wil jij het speeddaten eens een keer uitproberen? Schrijf je dan in voor een avondje speeddaten in Arnhem. Je zou zomaar eens een leuke toekomstige partner kunnen ontmoeten. En heb je allemaal leuke mensen ontmoet maar kreeg je bij niemand kriebels in je buik? Dan kan je het gewoon nog eens proberen. Je hebt in ieder geval gegarandeerd een leuke avond, waar je wellicht, naast liefde, leuke vriendschappen aan over houdt.

Snelle dates

De naam speeddaten zegt het eigenlijk al: je gaat ‘snel’ daten. Tijdens een speeddate avond heb je niet maar 1 date, je hebt meerdere dates. Tot wel 15 of 20 dates op 1 avond. De tijd die je per date krijgt is 4 minuten. We snappen dat je nu denkt, 4 minuten maar? Hoe kan ik iemand dan leren kennen? Het is zeker niet lang, maar toch lang genoeg om te ontdekken of je een date leuk vindt. En hoe beter jouw vragen zijn, hoe beter je jouw dates leert kennen. Een eerste indruk zegt heel veel en meestal weet je al binnen een korte tijd of je iemand leuk of aardig vindt.

Als de 4 minuten erop zitten zet je op je speeddate kaart een vinkje bij ‘ja’ of ‘nee’. Hebben jullie allebei ‘ja’ ingevuld? Dan zijn jullie een match. Heeft één van jullie of hebben jullie allebei ‘nee’ ingevuld? Dan zijn jullie geen match. Als we klaar zijn met daten ontvang je van onze host of hostess jouw matches. Natuurlijk geven we deze in alle privacy aan je door. Aan jou nu de keus of je nog eens af wilt spreken met jouw match of matches. Want wie weet heb je een hoop leuke mensen ontmoet!

Registreren, inschrijven en daten maar

Bij Search4Love kan je speeddaten in Arnhem maar ook speeddaten in Eindhoven. En in Amsterdam. En in Den Haag. En in nog veel meer andere steden. Heb je interesse? Registreer je op onze site, bekijk de agenda en speeddate plaatsen en schrijf je in. Samen met ons kan jij de liefde vinden!

 

https://www.search4love.nl/