Wistjij
Image default
Hobby en vrije tijd

Bestel eenvoudig de Thule Coaster XT online

ActiveStyle is dé webshop waar u de Thule Coaster XT koopt. In deze webshop profiteert u van scherpe prijzen, uitstekende service en een snelle levering. Wanneer u op werkdag vóór 17.00 uur bestelt, wordt uw aankoop dezelfde dag nog verzonden. Wanneer u komend weekend graag eropuit wilt gaan en graag een kwalitatieve fietskar én wandelwagen in één wilt bestellen, kunt u altijd bij ActiveStyle terecht voor goede kwaliteit.

De kracht van de Thule Coaster

U leest het goed: de Thule Coaster XT is een fietskar en een wandelwagen in één. Dit betekent dat hij heel eenvoudig is om te vormen tot een wandelwagen wanneer u bijvoorbeeld de fiets even wegzet om met uw kind(eren) een wandeling door het park te maken. Bovendien geeft deze fietskar u bij iedere tocht een veilig gevoel. Dit garandeert de Thule Coaster XT door de stevige materialen waaruit hij is gemaakt, terwijl zijn lichte gewicht blijft behouden. Zo ervaart u daadwerkelijk dat u op een veilige manier de weg op kunt, zelfs wanneer de ondergrond niet helemaal van goede kwaliteit is. De veiligheid van uw kind(eren) staat immers voorop! De Thule Coaster XT wordt geleverd inclusief fietstrailer- en wandelkit. U bevestigt de fietskar stevig aan de fiets met behulp van Thules gepatenteerde ezHitch™.

De uitstekende service van deze aanbieder

Naast een snelle levering van uw product, profiteert u bij ActiveStyle ook van 14 dagen herroepingsrecht. De kans is bij de Thule Coaster XT erg klein, maar mocht u onverhoopt toch niet helemaal tevreden zijn, kunt u zonder problemen uw product terugsturen. Zo koopt u snel, simpel en eenvoudig uw Thule Coaster XT met een zeker gevoel. Wilt u liever direct de Thule Coaster XT met eigen ogen zien voordat u deze aanschaft? Dan gaat u langs in de winkel van ActiveStyle in Mierlo. Hier staan de medewerkers u graag te woord om uw vragen te beantwoorden en advies te geven.

https://activestyle.eu/nl/