Wistjij
Image default
Vakantie

Logeren bij de boer in Zeeland? Hier vindt u alle rust in een prachtige omgeving

Heeft u wel eens gedacht aan logeren bij de boer in Zeeland? Geniet dan van een heerlijk ontspannende tijd bij Appartement de Graanzolder! Hier verblijft u in een prachtig en comfortabel appartement op de zolder van een oude graanschuur, een originele manier om er eens lekker tussenuit te gaan. Bovendien is de omgeving waar u overnacht ideaal voor een ontsnapping aan het dagelijkse leven, want het boerenland biedt precies de rust die u en uw gezelschap nodig hebben. U heeft hier bovendien de mogelijkheid om mee te draaien en kennis te maken met het boerenleven. Denkt u bijvoorbeeld aan het voeren van de dieren en een ritje maken op de tractor.  

Op een comfortabele manier logeren bij de boer in Zeeland

Tom en Angelé Mocking wonen sinds 1997 in het prachtige Zeeuws-Vlaanderen. Zij beheren een melkveebedrijf en een kapsalon en verbouwen gras en maïs voor hun eigen koeien. Wanneer u graag een keer wilt logeren bij de boer in Zeeland, bieden zij daarvoor de ideale mogelijkheid. Het appartement bevindt zich op de zolder van hun graanschuur en is op zo’n manier ingericht dat u van alle gemakken voorzien bent. U maakt hier bijvoorbeeld gebruik van een magnetron, oven, elektrische kookplaat en zelfs een vaatwasser. Ook de badkamer is luxe ingericht en u kunt gebruikmaken van de televisie en gratis WiFi. Sta op met het kraaien van de haan en help mee met het melken van de koeien, melk geven aan de kalfjes en nog veel meer.

Ontdek al het moois van het boerenleven

Wilt u graag met uw familie of vrienden logeren bij de boer in Zeeland? Bij Appartement de Graanzolder ontvangen ze u graag met veel gastvrijheid. Op de website kunt u eenvoudig uw reservering plaatsen. Ook neemt u eenvoudig contact op met de eigenaren om uw vragen te stellen over het verblijf en alle mogelijkheden die zij bieden. Kies voor een onvergetelijk verblijf in een prachtige omgeving en maak kennis met al het moois van het boerenleven!

https://appartementzeeuwsvlaanderen.nl/