Wistjij
Image default
Bedrijven

ADODak het dakdekkers bedrijf voor platte daken

Een goed dak is belangrijk

We weten allemaal dat een goed dak boven ons hoofd belangrijk is. In Nederland hebben we steeds vaker te maken met verschillende heftige weersomstandigheden. Het dak, of het nu een plat of een schuin dak is, zal ons moeten beschermen. Het moet bescherming bieden tegen storm, regen, sneeuw, hitte en hagel. Het is ook belangrijk dat, als het dak eenmaal is aangebracht, weinig onderhoud vergt.

Bescherming door een plat dak

Wanneer u een woning bouwt met een plat dak, dan is het belangrijk dat u dat laat aanbrengen door een gerenommeerd bedrijf. Het aanbrengen van een plat dak is zeker niet gemakkelijker, dan van een schuin dak. Wanneer u een plat dak laat aanbrengen door ADODak, dan weet u zeker dat het goed zal gebeuren. ADODak heeft al vele jaren ervaring in het leggen van platte daken. Voor de dakbedekking die u wilt laten aanbrengen, kunt u kiezen uit bitumen, EPDM of kunststof. Ondanks dat kunststof de duurste dakbedekking is, zal dat op den duur best meevallen, omdat kunststof het langste meegaat.

Voorlichting is belangrijk

Voordat ADODak de dakbedekking zal aanbrengen, zal men u eerst een goede voorlichting geven. U wordt verteld wat de voor- en nadelen zijn van de verschillende soorten dakbedekking. Wanneer u dat weet, dan kunt u een juiste keus maken. In veel gevallen wordt er voor EPDM gekozen. Het is kwalitatief een zeer goed materiaal die zoveel mogelijk als een geheel wordt aangebracht. Voor het aanbrengen zal er een offerte worden gemaakt en wanneer u akkoord gaat, zal het worden aangebracht.

Dakdekker Den Bosch

Wanneer u in Den Bosch woont en u heeft een dakdekker Den Bosch nodig, dan is het verstandig er een te nemen die uit de omgeving komt. Het is mogelijk dat u een dakdekker nodig heeft, omdat u een lekkage heeft van uw platte dak. Omdat de plek van de lekkage moeilijk te vinden is, zal men u aanraden om de dakbedekking in zijn geheel te vernieuwen. U bent dan wel duurder uit, maar dan weet u zeker dat u weer vele jaren beschermd bent.

ADODak het dakdekkers bedrijf voor platte daken