Wistjij
Image default
Tweewielers

12 inch scooterbanden

Tussen de grote “marketing” scooter merken vallen sommige uitstekende scooters niet altijd op. Daarom wordt het hoog tijd om drie modellen Sym scooters in het zonnetje te zetten. Dit merk ontwerpt mooie middenklasse scooters zoals de Sym Allo, de Sym Fiddle en de Sym Orbit die er alledrie goed uitzien, en gebouwd zijn op basis van een chassis met 12 inch scooterbanden eronder. Sym bewijst dat goedkoop ook goed kan zijn.

 

Ook scooteronderdelenshop.com bewijst dat goedkoop tevens goed is, met betaalbare scooterbanden die je direct online kunt bestellen.

 

Sym scooters

Dit merk is minder bekend dan bijvoorbeeld Peugeot en Vespa, toch is het enige verschil de prijs, die erg goedkoop is vergeleken met de A-merken. Sym geeft minder geld uit aan marketing, en zorgt dat de productiekosten laag blijven, daar kun je als scooter liefhebber van profiteren. Onderstaande drie modellen zijn voorzien van 12 inch velgen.

 

Sym Allo

Iedereen kent het “retro” model scooter, de Sym Allo geeft er een geheel eigen draai aan met brede 12 inch scooterbanden, een brede voetenplank, mooie rondingen en een flinke zitruimte. Alles wat je van een retro scooter verwacht behalve het prijskaartje van de Italiaanse inspiratiebron die we niet zullen noemen…

 

Sym Fiddle

Een Fiddle is ook een viool, en deze fraaie scooter op 12 inch scooterbanden is haast de Stradivarius van scooters. Met uiterste precisie ontworpen, maar toch goedkoop in vergelijking met de concurrentie. Het design van de Sym Fiddle ligt tussen klassiek en modern in, het is een frisse interpretatie van een klassieke vormgeving. De technische prestaties zijn overigens ook dik in orde.

 

Sym Orbit

Deze moderne scooter van Sym is een vlotte verschijning met een geheel eigen karakter. Een sportief uiterlijk wordt gecombineerd met een uitzonderlijk rijcomfort, een groot zadel en een voetenplank met een reliëf om slippartijen te voorkomen. Ook de Sym Orbit loopt op 12 inch scooterbanden voor een strakke wegligging en hoge wendbaarheid.

 

Koop direct de juiste 12 inch scooterband voor jouw Sym scooter op scooteronderdelenshop.com.

 

Goedkope scooter, goede scooterband

Met een Sym scooter rijd je een klasse hoger, je zult een flink pak geld besparen wanneer je kiest voor deze minder bekende gigant in de scooterwereld. Je kunt de kosten die je bespaart investeren in goede scooterbanden. Deze zijn online overigens ook helemaal niet duur. Je kunt een 12 inch scooterband kopen waar je het hele jaar op kunt rijden, voor de beste prestaties kun je kiezen voor zowel zomerbanden als winterbanden. Als je ook een extra set velgen online koopt is het verwisselen een fluitje van een cent. Zo rijd je het hele jaar veilig en vol vertrouwen op jouw Sym scooter.

 

Scooterband onderhouden

Controleer regelmatig de bandenspanning van jouw scooter, in de handleiding kun je nalezen wat de juiste spanning moet zijn. Wanneer je zwaar beladen rijdt zal de bandenspanning wat hoger moeten liggen. Controleer daarnaast of er voldoende profiel op de band aanwezig is, en vervang de banden op tijd om ongevallen te voorkomen. Houd ook het ventiel in de gaten, vaak blijkt een leeglopende band te wijten te zijn aan een kapot ventiel of een ontbrekende ventieldop waardoor er vuil in het ventiel komt.

 

Bestel nieuwe scooterbanden voor Sym scooters op scooteronderdelenshop.com.

12 inch scooterbanden