Wistjij
Bedrijven

Zonnepanelen voor een ecologisch stroomverbruik

Zonnepanelen nodig voor uw woning of bedrijf? Reken dan op meer dan 10 jaar ervaring van zonnepanelen installateur Soloya! Deze zonne-energiespecialist is al momenteel  al meer dan 10 jaar actief in de provincies Limburg, Antwerpen en Vlaams-Brabant met een mooi opgebouwd klantenbestand van niet minder dan 1000 klanten. Door de recente stijging van de BTW op elektriciteit van 6 naar 21% is het plaatsen van een zonnepaneel installatie nog interessanter geworden.

Zonnepanelen kopen? Bij Soloya kan u terecht over het rendement, de terugverdientijd, de prijs van zonnepanelen en wat een installatie nou precies inhoudt. De REC zonnepanelen van Soloya zijn prijs/kwaliteit de beste zonnepaneel i op de markt en hier rekent u dus ook op topkwaliteit om zelf te voorzien in elektriciteitsproductie van stroom voor uw huishoudelijke toestellen!

Voor een correcte installatie van zonnepanelen moet u bij expert Soloya zijn. Ons professioneel zonnepaneel installatieteam garandeert u een duurzame oplossing

Zonnepanelen voor een ecologisch stroomverbruik