Wistjij
Image default
Bedrijven

Zo voel je jezelf weer helemaal top!

Heb je van die dagen dat je jezelf een beetje ‘bleh’ voelt? Dan is het fijn als je weer uit die stemming komt. Maar, hoe doe je dat dan precies? Het lastige is, dat het verschilt per persoon hoe je daar het beste uit komt. Daarbij moet je niet vergeten dat het leven niet altijd feest is, soms is juist de acceptatie de snelste weg omhoog. Hier wat twee verrassende tips om er toch mogelijk wat sneller of in ieder geval zo goed mogelijk weer uit te komen.

Gedraag je anders

Soms is het alleen al effectief om je anders te gedragen. Een tip van een bekend expert in persoonlijke ontwikkeling, Tony Robbins, is dat je jouw houding beter maakt. Zet vrolijke en activerende muziek op en dans met een actieve houding. Vervolgens ga je weer even een paar seconden heel ‘zielig’ zitten. Je weet wel: met je schouders naar voren en je hoofd naar beneden gericht. Op dat moment is jouw gezichtsuitdrukking ook niet vrolijk, eerder verdrietig of down.

Vervolgens ga je weer een paar minuten vrolijk en actief dansen. Herhaal dit net zolang totdat je het voelt: je gaat je beter en actiever voelen. Het lijkt kinderachtig maar het kan fenomenaal werken. Probeer het dus maar eens gewoon. Misschien heb je er een manier bij om uit een dipdag te komen.

Sneaker cleaner set en mooie kleren!

Pimp jezelf op. Ga mooie kleren aandoen en gebruik je sneaker cleaner set voor je sneakers. Zorg ervoor dat je er als een ster uit ziet. Veel mensen knappen op als ze zich extra netjes kleden. Het is ook bewezen dat mensen die in bijvoorbeeld een pyjama en badjas werken, gemiddeld genomen toch minder actief en productief zijn dan mensen die de gebruikelijke werkkleding aan hebben.

Een sneaker cleaner set wordt niet voor niets benoemd. Hiermee heb je namelijk twee voordelen. Ten eerste kom je in een doe modus: je moet je sneakers schoonmaken met een sneaker cleaner set. Dat leidt af en afleiding haalt mensen soms uit een dip. Het tweede voordeel is dat het gebruik van een sneaker cleaner set je ook nog wat geld bespaart. Immers is elke keer nieuwe sneakers kopen, behoorlijk duur.

https://sneakersreinigen.nl/sneaker-cleaner-set/