Wistjij
Image default
Aanbiedingen

Je eerste huis kopen in Hengelo

Huis kopen in het prachtige Hengelo

De gemeente Hengelo omvat de volgende plaatsen en kernen: Hasseler Es, Slangenbeek, Hengelose Es, Wilderinkshoek, Noord, Groot Driene, Woolde, Berflo Es, Binnenstad, Buitengebied. Hengelo telt ongeveer 81.000 inwoners en behoort samen met Enschede en Almelo tot de bekende driehoek in Twente. Hengelo ligt gunstig aan de A35 waardoor het een snelle verbinding heeft met de A1 en zodoende de rest van het land. Ben je gek op de stad of omgeving, en wil je een huis kopen in Hengelo? Dan staat het team van Marcel Kon makelaars voor je klaar!

De metaalstad met een rijke historie

Waar de naburige stad Enschede van oudsher een echte textielstad was, is Hengelo van oudsher een industrie stad geweest met een focus op staal. Bekend is natuurlijk het ontstaan van familiebedrijf Stork. Het is Charles T. Stork geweest die in 1868 een machinefabriek in Hengelo heeft geopend. De rest is geschiedenis!

Nieuwbouw projecten in Hengelo

Hengelo is volop in ontwikkeling en dat laat zich net zo goed vertalen in de prachtige nieuwe woonprojecten die gepland staan voor de stad. Van nieuw tot klassiek, maar altijd duurzaam en ruimte voor mens en milieu. Hieronder vind je de meest actuele woonbouw projecten de gepland staan in gemeente Hengelo.

  • De Brouwerij
  • Watertorenpark
  • Nieuwe Es
  • Noabers Veldwijk
  • Esreyn
  • Elisahof
  • Losse kavels Borgmanweg

Voor de snelle beslisser kun je direct een afspraak maken met ons team, en dan zullen wij als aankoopmakelaar namens jou op zoek gaan voor de juiste woning dat afgestemd is aan jouw wensen en budget.

Wie is Marcel Kon makelaar?

Marcel Kon makelaars is al jarenlang een begrip in Twente en Twentse woningmarkt. We onderscheiden ons van andere makelaars uit de regio door gewoon heel nuchter en dicht bij ons zelf te blijven. We lopen zeker niet naast onze schoenen en dat wordt vooral erg gewaardeerd in onze regio en dus in gemeentes zoals Hengelo, Borne, Losser, Oldenzaal en Enschede.

Met de ontwikkeling van de woningmarkt die nu razendsnel gaat is het belangrijk dat je een makelaar in handen neemt die geen 9 tot 5 mentaliteit heeft én snel schakelt. We zijn daarom altijd goed bereikbaar via telefoon en e-mail, en maken ook steeds vaker gebruik van moderne communicatie kanalen zoals facebook messenger, chat en whatsapp om direct en snel antwoord te kunnen geven op alle vragen van onze klanten en potentiële kandidaten.

Er komt meer bij kijken bij het zoeken en vinden van een geschikte woning. Zo is naast de prijsontwikkeling van elke woning ook te zien wat voor type mensen in de straat wonen, wat ze verdienen en hoe ver het huis van bijvoorbeeld scholen staat. Uitgebreide informatie zoals woningwaarde, bestemmingsplannen en prijzen van gelijkwaardige woningen is informatie wat bij onze makelaars bekend is. Maak daarom gebruik van deze waardevolle informatie en neem contact met ons op voor het kopen van een huis of om een gevalideert NWWI taxatie rapport aan te vragen.

Huis of vastgoed kopen in Hengelo? Wij helpen je graag

Marcel Kon helpt particulieren én bedrijven om beslissingen te nemen gebaseerd op de juiste informatie en data uit handelsregisters. Vooral ondernemers krijgen dankzij ons toegang tot meer waardevolle data waardoor ze een betere beslissing kunnen nemen voor de toekomst. Wij kunnen je ondersteunen met aankoop, verkoop, huur en verhuur.

Actief in de zorg? Onze makelaars hebben al ruim 15 jaar ervaring in zorgvastgoed. Van kleine ruimtes tot complete ziekenhuizen en zorginstellingen. Wil je een professioneel advies in wonen en over jouw vastgoed? Wij komen graag een keer bij je langs voor een, in eerste instantie, of bel ons op 053 – 430 7370 voor het maken van een afspraak.

https://www.marcel-kon.nl/