Wistjij
Image default
Aanbiedingen

Wist jij wat de beste werktassen zijn?

Wist jij wat de beste werktassen zijn?  

Ben je je garderobe aan het opknappen en merk je dat je tassen dames, vooral wat je meeneemt naar je werk, misschien een update nodig hebben? Het hebben van een betrouwbare, zeer functionele en superstijlvolle tas is een must voor veel werkende vrouwen. Het is begrijpelijk dat je iets wilt dat alles kan dragen wat je nodig hebt voor een lange dag, vooral als je van de sportschool naar kantoor gaat voor een avondje uit. Van kleine tassen met alleen de basis tot grote canvas draagtassen, we zullen een aantal van de beste damestassen bekijken die je mee naar je werk kunt nemen.

Canvas tas

Als een kleine tas of handtas je gewoon niet genoeg is voor een lange werkdag, ben je misschien meer een vrouw met een grote canvas tas. De extra aantrekkingskracht van een canvas draagtas van goede kwaliteit is dat er veel zijn ontworpen met zoveel stijlen, kleuren en prints, en je zou zelfs je draagtas kunnen laten monogrammen, zodat het extra speciaal is (en moeilijker te missen). Een canvas draagtas is over het algemeen niet geconstrueerd met veel compartimenten en vakken (hoewel velen minstens één extra binnen- of buitenvak hebben), maar hij is ruim en groot genoeg om meerdere items mee te nemen. Hierdoor kan een canvas tas ook zeker geschikt zijn als een werktas heren, niet alleen dames kunnen hier gebruik van maken dus. 

Rugzak

Hoewel veel vrouwen kiezen voor een handtas van behoorlijk formaat voor de benodigdheden die ze nodig hebben voor de dag of een grote canvas tas, is een Eastpak rugzak ook het overwegen waard voor gebruik op het werk. Met je handen vrij om al het andere te dragen wat je nodig hebt, kan een dagrugzak van voldoende grootte alles opbergen, van je elektronica tot je portemonnee en sleutels tot je kleine tas met toiletartikelen en make-up en zelfs een kleine laptop. Van alle tassen die een vrouw mee naar het werk kan nemen, is een rugzak misschien zelfs wel een van de handigste, en hij kan ook opmerkelijk stijlvol zijn. Als je denkt dat een rugzak de juiste keuze voor je is, ga dan op zoek naar verschillende stijlen en zoek naar iets dat veel extra compartimentruimte, interne en externe vakken biedt, en een plek om zoiets als een hervulbare waterfles te bewaren. 

Crossbody-tas

Een eenvoudige, crossbody-tas is een geweldige keuze voor de vrouw die de voorkeur geeft aan minimalisme. Een aantrekkelijk aspect van crossbody-portemonnees is dat ze in grootte variëren; sommige zijn vrij klein en ontworpen om slechts een paar essentiële dingen mee te nemen, terwijl andere, zoals laptoptassen en messenger bags, veel groter zijn. Het is aan jou welke maat crossbody portemonnee je wilt of nodig hebt. Een crossbody-tas is aantrekkelijk omdat je, net als een rugzak, je handen vrij kunt houden of extra ruimte hebt om andere dingen mee te nemen, zoals je broodnodige cappuccino waar je van geniet op weg naar kantoor. Grotere crossbody-portemonnees kunnen je laptop dragen, een lunchbox, boeken of andere grotere, omvangrijkere items, evenals kleine dingen. Ze zijn meestal ook gemaakt met ten minste een paar vakken, dus als je kleine spullen moet opbergen zonder je zorgen te maken dat je ze kwijtraakt, kan een crossbody-tas al deze dingen veilig houden.