Wistjij
Image default
Geschenken

Werknemersgeschenk bij een promotie

De relaties die je onderhoudt met je werknemers, zijn een intrinsiek onderdeel van hoe succesvol je bedrijf kan zijn. Dit is namelijk gebaseerd op respect en factoren die elke partij ten goede komen. Toch gaat het ook verder met kleine gebaren van waardering om die loyale partnerschappen te behouden. Werknemers vormen namelijk de ruggengraat van je organisatie en dankbaarheid tonen zal de productiviteit en betrouwbaarheid van je teams verbeteren. Een van die manieren om dankbaarheid te tonen is door je werknemers een geschenk te geven bij een promotie. Maar wat geef je ze dan? In dit artikel hebben we een paar opties voor je op een rijtje gezet. 

Gastronomisch eten
Als je weet dat je werknemer van koken houdt, is een gourmet mand misschien wel een idee. Kies een kookboek en combineer de ingrediënten en niet bederfelijke artikelen om een uniek en persoonlijk cadeau te creëren. Er zijn veel verschillende soorten voedselmanden, als je bijvoorbeeld weet dat je werknemer vegetarisch eet is het niet handig om een hele mand met vlees te geven. 

Planten
Hoewel dit soort geschenk misschien niet iedereens kopje thee of idee van leuke cadeaus is, is het een perfect creatief idee met een aantal functies. Ten eerste fleuren planten en vetplanten bureauruimtes op en brengen ze de natuur in de omgeving. Ten tweede zorgen kamerplanten voor een schone en frisse lucht door verontreinigende stoffen in de omgeving te verwijderen. 

Luxe kantoorartikelen
Onder luxe kantoorartikelen kun je meerdere dingen verstaan. Computergadgets zijn bijvoorbeeld een populair cadeau. Je hoeft tegenwoordig namelijk geen nerd meer te zijn om een iPad of een smartphone te hebben. Geef daarom bijvoorbeeld een speakersetje cadeau, dat zelfs als je op reis gaat in je koffer past. Je kunt ook kiezen voor een usb-stick, bedrukt met een logo of een naam. Ook kun je kiezen voor een koptelefoon of een tablethouder. 

Een fles wijn
Iedereen houdt wel van een wijntje op zijn tijd, je werknemers dus zeker ook. Daarom is een fles rode of witte wijn eigenlijk altijd een goed relatiegeschenk idee voor je vriendelijke personeel. Je kan zelfs een goede indruk maken op je werknemers door hun favoriete wijn te geven. Ook wordt het drinken van wijn vaak geassocieerd met een feestje, je slaat dus nooit de plank mis als je je werknemer een fles wijn geeft voor zijn of haar promotie. 

Diner bon
Zonder eten kunnen we niet leven en wat is er nou prettiger dan een avondje uiteten bij een goed restaurant? Dit is een werknemers geschenk dat je werknemer zeker weten kan waarderen. Daarom is het geven van een diner bon als werknemer geschenk een erg goed idee, niet alleen kan je werknemer genieten van heerlijk eten en drinken, maar kan hij of zij ook goed gezelschap meenemen tijdens dit diner uitje. Zo kunnen zij hun promotie ook vieren met familie of vrienden. 

Met deze vijf tips kan jij je werknemers dus belonen voor hun promotie. Doe er een leuke kaart bij en je bent klaar!