Wistjij
Image default
Aanbiedingen

Welvaere hottubs en buitensauna’s

Het wordt buiten weer kouder en de dagen worden korter. Wat is dan lekkerder dan ontspannen in je eigen tuin in een warm buitenbad of sauna? Maak je tuin gezellig en tover het om tot je eigen spa! Geen zin om de deur uit te gaan naar de spa, maar wil je wel even ontspannen aan de dagelijkse sleur, dan kan dat in je eigen tuin! Geniet alleen, of met vrienden van een moment ontspanning. Ben je benieuwd of een hottub of sauna bij jou past? Lees dan snel verder!

 

Hout gestookte en elektrische hottubs

De hout gestookte hottub is gemaakt om het hele gezin te laten ontspannen en te genieten met vrienden. Leun achterover, strek jullie benen en laat je verwarmen door dampend water. Bij de originele hottubs wordt het water verwarmd door vuur. De hottubs van Welvaere zijn ook elektrisch verkrijgbaar, zo heb je geen last van rook en stank. Dat is voor de buren ook fijn! Elke Ducktub hottub bij Welvaere wordt met de hand gemaakt, volledig naar jouw wens. 

 

Soorten Sauna’s 

Ben je meer een type die houdt van erg hoge tempraturen? Dan is een sauna meer wat voor jou. De authentieke buitensauna’s geven je de gelegenheid om heerlijk tot rust te komen. Er zijn veel soorten en maten buitensauna’s. De Barrelsauna wordt gemaakt van 42 millimeter dik sparren- of thermohout, hierdoor blijft de warmte in de sauna en gaat er bijna geen warmte verloren. Vanwege het gebruikte materiaal, de mooie ronde vorm en het relatief kleine formaat is een barrelsauna in je tuin een echte meerwaarde. Een andere variant is de blokhutsauna, deze heeft de vorm van een Scandinavisch klein huisje en bestaat uit ruwe Siberische stammen. Welke sauna je ook kiest, ontspannen ga je zeker! Laat de spanning uit je lijf vervagen en de dag van je af glijden. De handgemaakte sauna’s zijn gebouwd om jaren met je mee te gaan.

 

Hottubs en sauna’s koop je bij Welvaere 

Ben je enthousiast en overweeg je een hottub of sauna in je eigen tuin? Ga dan naar de website: welvaere.nl en ontdek het assortiment van Welvaere. Wil je je laten adviseren of heb je vragen? Neem gerust contact op of breng een bezoek aan de showroom!

https://www.wistjij.nl/