Wistjij
Image default
Verbouwen

Wat te doen nu mijn verbouwing klaar is?

Nu de verbouwing van het huis klaar is, heb je voldoende tijd over om andere projecten aan te pakken. Zo kun je oude hobby’s links laten liggen en aan de slag met iets nieuws, bijvoorbeeld de tuin van het huis. Ga je eerst een beukenhaag planten van beukplanten.nl?

Genieten met elkaar

De afgelopen periode heb je waarschijnlijk alle vrije tijd in de verbouwing van het huis gestoken. Nu dat klaar is, heb je misschien niet meteen zin om aan een nieuw project te beginnen. Zoek met je partner de romantiek op en ga eens wat vaker uit eten of geniet van een gezellige avond samen thuis. Het belangrijke hiervan is dat je elkaar niet verliest in de vaart van het leven maar tijd neemt voor elkaar.

Mancave

Misschien is het een groot project om in één keer af te ronden, maar het bouwen van een mancave is super tof! Dit hoeft overigens niet binnenshuis te zijn maar kan ook prima buiten. Zie jij jezelf al buiten zitten met je beste vrienden, een kampvuur en een barbeque?

Groen moet je doen!

Wat groen is, moet groen blijven. Tenminste dat vinden wij. Kiezen jullie ervoor om toch een hekwerk in de tuin te plaatsen of kopen jullie een haagbeuk? Wij zijn een groot voorstander van hagen in tuinen. Dit geeft toch nét een extra stukje groen aan een tuin. Daarnaast geeft het ook schuilruimte voor dieren en vogels kunnen de takken hiervan gebruiken als nestmateriaal. Daarnaast valt het onderhoud van deze hagen wel mee, je moet ze zo’n twee keer per jaar snoeien.

Correct onderhoud is het halve werk

Dit zul je waarschijnlijk zelf al eerder hebben ervaren, maar het is écht waar. Het onderhouden van machines, relaties of materialen loont altijd. Zo ook met het onderhouden van beplanting in je tuin. Weet jij precies hoe je de nieuwe beukenhaag moet snoeien? Je zou toch ook niet willen dat hij straks over je nieuwe bloemen heen groeit of dat je buren beginnen klagen?