Wistjij
Image default
Bedrijven

Wat geef je aan iemand die afgestudeerd is?

Een van de meest leuke momenten in het leven van een student is het moment dat diegene is afgestudeerd. Jouw zoon, kennis, neef, vriend of buurjongen heeft hier hard voor gewerkt en verdient hoe dan ook een leuk cadeau. In dit artikel geven we wat tips voor leuke, originele en speciale cadeaus voor hem, denk aan natuurlijke verzorgingsproducten van HUMK. Leuk om te geven bij het examenfeestje of de diploma uitreiking! Lees zeker even verder als jij wat inspiratie kan gebruiken. 

Is jouw zoon geslaagd? 

Wanneer het gaat om jouw zoon die geslaagd is, snappen we dat je enorm trots bent en hij zeker een cadeau verdient. Maar wat voor cadeau gaat dit dan worden vraag je jezelf misschien af. Zoek niet onnodig verder, want bij HUMK heb je meer dan genoeg keuze en zal je zeker wat vinden! Houdt hij bijvoorbeeld veel van voetbal? Dan kan je gaan voor een cadeau van HUMK wat te maken heeft met voetbal. Denk aan een leuke print van het voetbalstadion van het team waar hij voor is. Ook zou je juist kunnen gaan voor een stijlvol cadeau zoals een mooi horloge of een leuke armband die hij elke dag kan dragen. Genoeg opties dus!

De trotse vriendin

Wanneer jouw boyfriend zijn diploma heeft weten binnen te halen, ben jij als vriendin natuurlijk zo trots als een pauw. Wanneer je een relatie hebt, is het altijd leuk om voor een iets persoonlijker cadeau te gaan. Denk aan iets met een foto erop of aan een armband met iets erin gegraveerd. Zo maak je het cadeau meteen persoonlijk en dat waarderen ze meestal wel!

Is jouw broertje afgestudeerd? 

Wanneer jouw grote broer, of broertje zijn diploma gehaald heeft, is het ook leuk om hem te verrassen met een passend cadeau. Er zijn ook dan weer via HUMK heel wat leuke dingen te bestellen. Denk aan een mooie flessenhouder voor meerdere biertjes, lekkere zeepjes voor onder de douche, baardolie of juist een vette sleutelhanger. Het kan allemaal! De beste cadeau passend bij elk budget vind je dus bij HUMK.