Wistjij
Image default
Auto’s en Motoren

Voertuig traceren met peilbaken

Voertuig traceren? Met behulp van een peilbaken weet je altijd waar het voertuig zich bevindt. Handig voor wagenparkbeheerders om te zien waar alle voertuigen zijn en om direct actie te ondernemen wanneer een klant belt en je moet weten welk voertuig in de buurt is. Daarnaast worden peilbakens ook vaak gebruikt om voertuigen op te sporen bij vermissing of diefstal. Het peilbaken stuurt namelijk locaties via GPS, die u online bekijkt via een online account of smartphone app. Zo bent u altijd op de hoogte waar het voertuig zich bevindt.

 

Fleet management

Voor iedere wagenparkbeheerder is het gebruik van peilbakens aan te raden. Een peilbaken is een kleine GPS tracker die de exacte locatie weergeeft waar de auto zich bevindt. Efficiënt fleet management begint bij het gebruik van GPS tracking. Het is eenvoudig te controleren hoe lang een werknemer op locatie is geweest bij de klant. Maar een peilbaken is meer dan alleen het gebruik van GPS tracking. Bekijk de draaiuren of welke route er is afgelegd in het afgelopen jaar. Met het fleet management systeem heeft u daarnaast ook inzicht in rijgedrag en bij koppeling met een tankpas ook in brandstofverbruik. De rittenregistratie wordt ook automatisch bijgehouden, die u kunt gebruiken als rittenregistratie voor de fiscus, mocht u ooit een controle krijgen voor de auto van de zaak en het aantonen van de privékilometers.

 {externalimage}}

Gestolen voertuig traceren

Is er een voertuig gestolen? Dan ontvangt u een diefstalmelding via het online account of via de smartphone app. Een peilbaken kan in ieder voer- of vaartuig gemonteerd worden. Denk aan een auto, scooter, boot, machine, aanhanger, container of ander (bedrijfs)object. Op basis van uw wensen kiest u een servicelevel dat bij u past en locaties doorgeeft tussen de 2x per dag tot iedere 30 seconden bij volledige rittenregistratie. Wordt het voertuig gestolen, kunt u aan de politie doorgeven waar het voertuig staat en samen op zoek gaan naar het voertuig.

https://www.trackjackeurope.com/peilbaken/