Wistjij
Image default
Vakantie

Veilig rendement behalen uit uw vermogen door in vastgoed te investeren

Vindt u het vervelend dat uw vermogen steeds minder rendement opbrengt als het bij de bank staat? Bent u op zoek naar veilige manieren om te investeren, waarbij u een gegarandeerd rendement ontvangt? Center Parcs Vastgoed heeft de oplossing voor u: investeren in recreatief vastgoed. Duizenden investeerders zijn u al voorgegaan en hebben geïnvesteerd in de vakantieparken van Center Parcs. Deze experts hebben jarenlange ervaring in recreatief vastgoed én toeristisch management, waardoor u verzekerd bent van deskundige begeleiding en advies wanneer u ervoor kiest om in vastgoed te investeren. Hieronder zetten we de voordelen graag voor u uiteen.

Ontdek de voordelen van recreatief vastgoed bij Center Parcs

Center Parcs Vastgoed geeft zes duidelijke redenen om in recreatief vastgoed op hun parken te investeren. Allereerst is Center Parcs een zeer sterk merk en heeft zich de laatste jaren geprofileerd als duurzaam vakantiepark door heel Europa. Daarnaast ontvangt u professionele begeleiding omdat deze professionals al jaren ervaring hebben met toeristisch management en recreatief vastgoed. Niet geheel onbelangrijk is de derde reden: een vast rendement van 4,5% gegarandeerde huur of 3% variabele huur én een percentage van de totale huuromzet. Bovendien ontvangt u dit voor een langjarige periode van circa 15 jaar. Ten vijfde ontvangt u gegarandeerd rendement, ongeacht de bezetting. De laatste reden om te kiezen voor investeren in vastgoed van Center Parcs Vastgoed is het zorgeloze beheer – u heeft geen omkijken naar onderhoud, exploitatie en leegstand.

Vraag het portfolio aan en maak een afspraak met de adviseur

Bent u overtuigd en wilt u meer weten over de mogelijkheden van investeren in vastgoed bij Center Parcs Vastgoed? Dan is het mogelijk om een duidelijk portfolio aan te vragen waarin alle beschikbare recreatiehuisjes staan, zowel in Nederland als in het buitenland. Wacht niet langer om contact op te nemen en maak direct een afspraak met een van de financieel adviseurs bij Center Parcs Vastgoed. Behaal een hoog rendement op uw vermogen zonder dat u hier zelf iets voor hoeft te doen.  

https://www.centerparcs-vastgoed.nl/