Wistjij
Image default
Eten en drinken

Verbazingwekkende dingen over appels die je niet wist

Appels zijn op grote schaal beschikbaar op de internationale markt vanwege hun grote vraag. Met het soort voedings- en gezondheids belofte dat appels te bieden hebben, stijgt hun vraag ongetwijfeld torenhoog. Maar ongeacht de voeding zijn appels ook erg sappig en goed van smaak en het is de favoriete vrucht van een kind. Als je ze niet rauw kunt eten, kun je ze altijd toevoegen aan fruitsalades of Russische salades.

Hier zijn enkele voordelen van het dagelijks eten van appels. Je zult versteld staan ​​hoeveel een appel je kan opleveren.

Appels zijn geweldig voor je hart

Appels zijn erg goed voor mensen die in het verleden hartproblemen hebben gehad. Dit komt omdat appels oplosbare vezels bevatten die helpen het cholesterolgehalte in het bloed laag te houden. Dit zorgt ervoor dat cholesterol niet op de wanden van uw bloedvaten wordt afgezet, waardoor ze niet verstopt raken. De verstopping van de slagaders naar het hart kan leiden tot een hartstilstand. Appels bevatten ook polyfenolen die de rol van antioxidanten spelen. Ze zijn voornamelijk geconcentreerd in de schil van de appel, daarom moet je appels met de schil hebben. Antioxidanten ontdoen het lichaam van vrije radicalen en helpen je lichaam te beschermen tegen oxidatieve stress. Dit voorkomt dat uw lichaam chronische ziekten zoals kanker en vele anderen voorkomt.

Appels zijn een geheim voor een onberispelijke huid

Elke dag appels eten is als een levenslange gezonde en onberispelijke huid. Appels hydrateren je huid op natuurlijke wijze en verminderen het proces van huidveroudering. Dit voorkomt rimpels. Bovendien, als je begin twintig bent en acne problemen hebt, dan is hier goed nieuws! Appels kunnen helpen bij het wegwerken van acne, donkere kringen en donkere vlekken. En het meest verrassende feit is dat appels natuurlijke UV-bescherming kunnen bieden! Hoe geweldig is dat? Het is bekend dat Fuji appels goed zijn voor de huid. Je kunt Fuji appels online bestellen als je ze niet in je supermarkt kunt vinden.

Kan het risico op diabetes verlagen

Van appels is bekend dat ze het risico op diabetes type 2 verminderen. De polyfenolen in appels helpen weefselschade aan bètacellen in je alvleesklier te voorkomen. B Cellen zijn verantwoordelijk voor de productie van insuline in het lichaam en hun schade zou een gebrek aan insulineproductie betekenen.

Kan helpen uw hersenen te beschermen

Appels zijn erg goed voor de gezondheid van je hersenen en kunnen je helpen je geheugen te behouden. Ze kunnen helpen acetylcholine te behouden, een neurotransmitter die kan afnemen met de leeftijd. Hun achteruitgang kan de ziekte van Alzheimer veroorzaken. Op jongere leeftijd kunnen appels helpen om je geheugen scherp te houden. Het wordt aanbevolen om het fruit in zijn geheel te nemen, op die manier zijn ze effectiever. Er wordt aangenomen dat gouden appels goed zijn voor de hersenen en het goede nieuws is dat er in de zomer veel aanbiedingen zijn voor gouden appels, dus grijp deze kans om zoveel mogelijk appels te kopen en uw inname zo snel mogelijk te verhogen.