Wistjij
Image default
Aanbiedingen

Dekbedovertrek kopen? Kom in een gespreid bedje terecht

Bij het openen van de slaapkamerdeur vormt de juiste dekbedovertrek een echte blikvanger. Een dekbedovertrek kopen doe je ter bescherming van je dekens, maar een dergelijke overtrek is zóveel meer dan dat.

Kinderkamer opfleuren

Kinderen hebben een levendige fantasie. Hier kun jij handig op inspelen door bij hun beddengoed te kiezen voor een overtrek die is voorzien van een levendige opdruk. Zo vormt het een bron van inspiratie en voelen kinderen zich meer geborgen. De juiste dekbedovertrek kopen, kan de slaapkwaliteit van het kleine grut verbeteren en angsten verminderen. Grote kans dat ze met alle plezier hun bed induiken, als jij als ouder vindt dat het tijd is om te gaan slapen.

Dekbedovertrek kopen kinderkamer

De kinderkamer kan extra speciaal worden vormgegeven, als je een overtrek koopt die is voorzien van:

  • ridders of prinsessen
  • paarden, dolfijnen of olifanten
  • de lievelingskleur van je kleine spruit

Tienerkamer

Ook de oudere kinderen willen hun slaapkamer graag op een leuke manier ingericht zien. Wil je een dekbedovertrek kopen voor je puber? In dat geval zal een overtrek met graffity of een afbeelding van de wereldbol, vanuit de ruimte gezien, waarschijnlijk wel in goede aarde vallen. Maak er een gezellig moment van en ga samen met je tieners op zoek. Laat ze gewoon zelf kiezen welke stijl ze mooi vinden. Een tevreden tiener komt de rust in huis immers ten goede. Zo krijg jij tijd om je eigen slaapkamer ook eens grondig onder handen te nemen.

Materiaalkeuze dekbedovertrek

Waar voor kinderen de uitstraling van het dekbedovertrek het belangrijkste is, kies jij waarschijnlijk voor een overtrek die behaaglijk aanvoelt en past bij de uitstraling van je slaapkamer. Het materiaal waarvan dekbedovertrekken gemaakt worden, varieert enorm. Je kunt kiezen uit onder andere:

  • tencel
  • bamboo
  • katoensatijn
  • flanel
  • katoen

Een dekbedovertrek kopen, is mogelijk van biologische stof tot gerecycled materiaal en ook nog eens in waanzinnige prints. Je slaapkamer omtoveren tot een echte eenheid wordt op deze manier wel erg eenvoudig.

 

https://www.dekbedovertrekkenenzo.nl/