Wistjij
Image default
Bedrijven

Veilig wonen in Eindhoven

Veilig wonen in Eindhoven is meer dan een extra slot op de deur. Met ons politiegecertificeerde keurmerk bent u bij ons verzekerd van een compleet advies. Zo kan een professionele sloten maker u niet alleen adviseren over het gebruik van het juiste hang- en sluitwerk, maar ook over het strategisch plaatsen van bijvoorbeeld lampen.


 

Politie Keurmerk

Verder kunnen wij ook voor u controleren of uw woning voldoet aan de voorschriften van het politie keurmerk. Wilt u meer weten over het keurmerk of informatie over inbraak voorkomen kijk dan onder keurmerk veilig wonen. Wilt u direct in contact komen met een sloten maker van de gebruikt maakt van de nieuwste lockpick methodes??. Mail dan gratis naar info@lockpickinguniversiteit.nl.
 
Wij sturen dan direct een ervaren sloten maker naar u toe. Wanneer u meer informatie over onze producten of inbraakpreventie wilt, kunt u het contactformulier invullen. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op. Als u direct advies wilt over inbraakpreventie kunt u ons ook bereiken op info@lockpickinguniversiteit.nl 
 

 

Lockpicking Universiteit

Wij staan u graag te woord.De Lockpick School klusbedrijf is de gecertificeerde sloten maker uit Eindhoven. Door onze 24 uur slotenservice kunt u dag en nacht bij ons terecht wanneer u bent buitengesloten of andere problemen heeft met uw hang- en sluitwerk. Ook in het weekend staat er een sloten maker voor u klaar. Buitengesloten zijn is erg vervelend. U kunt dan ook dag en nacht een beroep doen op onze 24 uur service.
 
Direct een sleutelmaker nodig? U kunt ons gratis bereiken op info@lockpickinguniversiteit.nl
 
Een sloten maker komt direct naar u toe om het probleem te verhelpen. U kunt ook tijdens het weekend gebruik maken van onze service. Voor meer informatie over onze 24 uur service kijkt u onder slotenservice. Naast onze slotenservice adviseren wij u ook graag over veilig wonen en de preventieve maatregelen die hier bij horen. De Lockpick School klusbedrijf is een klein bedrijf waar persoonlijk aandacht nog voorop staat. Ons bedrijf is in het bezit van politie keurmerk Veilig wonen. Hierdoor bent u ervan verzekerd dat ons advies ook daadwerkelijk hout snijdt.

Veilig wonen in Eindhoven