Wistjij
Image default
Aanbiedingen

Utiliteitsbouw: alle gebouwen zonder woonbestemming

De term utiliteitsbouw verwijst naar een specifiek type bouwconstructieproject waarbij verschillende soorten apparatuur en machines worden gebruikt voor de ondersteuning van gebouwen, huizen en andere constructies. Dit type constructie wordt uitgevoerd voor zowel commerciële als residentiële doeleinden. De utiliteitsbouw biedt een scala aan diensten die kunnen worden aangepast aan de individuele vereisten. Wilmink Oosterveld heeft vele jaren ervaring in de utiliteitsbouw en is van alle markten thuis. Geïnteresseerd? Lees dan snel verder en kom meer te weten over Wilmink Oosterveld!

Wilmink Oosterveld, de utiliteitsaannemer van Nederland

Met meer dan 40 jaar ervaring in de utiliteitsbouw is Wilmink utiliteitsbouw de perfecte aannemer voor al jouw utiliteitsprojecten. Ze bouwen efficiënt en snel omdat ze weten van aanpakken en beschikken over een eigen bouwteam. Zo kunnen ze snel schakelen en houden ze de lijntjes kort. Daarnaast biedt Wilmink Oosterveld ook diensten op gebied van service en onderhoud. Zo heb je keuze om te werken met een ‘Meerjaren Onderhoudsplan’ (MJOP) of de 24-uurs service. Met de MJOP weet je precies hoeveel kosten je jaarlijks kwijt bent aan onderhoud van jouw gebouw. Bekijk je het liever per jaar? Met 24-uurs service springt Wilmink Oosterveld ad hoc bij met onderhoud. 

Duurzaamheid en certificeringen

Sinds jaar en dag is Wilmink Oosterveld een erkend leerbedrijf. Dat betekent dat zij een uitstekende plek zijn voor jongeren en studenten om stage te lopen en veel te leren. In 2019 wonnen ze zelfs een award voor het constant aanbieden van stage- of opleidingsplekken. Daarnaast heeft Wilmink Oosterveld certificaten voor kwaliteitsmanagementsystemen, milieumanagementsystemen en veiligheidsmanagementsystemen. Ook zijn ze gecertificeerd als bewuste bouwers.

Meer weten?

Wilmink Oosterveld neemt je graag mee in al zijn projecten. Zo kan je zien hoe ze werken én wat zij voor jou kunnen betekenen. Voor een overzicht van enkele projecten die zijn uitgevoerd kan je kijken op de website van Wilmink Oosterveld projecten. Ben je geïnteresseerd? Neem dan telefonisch contact op met Wilmink Oosterveld of vul het contactformulier in op de website.

 

http://www.wilmink-oosterveld.nl/