Wistjij
Image default
Aanbiedingen

E-liquids voor je e-sigaret

Je komt bij de aanschaf van een e-sigaret voor een aantal, waarschijnlijk nieuwe, keuzes te staan. En een van de belangrijkste daarbij is de e-liquid die je kiest. Je vraagt je misschien af wat dat precies is, dus dat leggen we je graag uit in deze blog. Na het lezen weet je alles over de e-liquids en kun je zelf de beste keuze maken voor de e-liquid voor jouw e-sigaret.

Wat zijn e-liquids
E-liquids zijn, zoals de naam al doet vermoeden, vloeistoffen voor je e-sigaret. Ze bepalen de smaak die je proeft bij het vapen, vandaar ook dat het zo’n belangrijk onderdeel is. Anders dan bij sigaretten kun je dus kiezen voor de smaak. Maar met alleen een vloeistof ben je er natuurlijk nog niet, het moet nog verdampen zodat jij het kunt inhaleren. Dit gebeurt dankzij de coil die de stroom van je batterij omzet in warmte waarna de e-liquid verdampt. Dit gebeurt allemaal in het onderdeel dat de clearomizer heet. Aan het uiteinde van de clearomizer bevindt zich het mondstuk en dus de opening waardoor jij je damp kunt inademen. 

Welke smaken zijn er?
Zoals gezegd kun je zelf een smaak kiezen, er is genoeg keus. Nog wel in ieder geval. Sinds de zomer van 2020 ligt er een motie, opgesteld door de staatssecretaris, die fruitige en exotische smaakjes voor e-sigaretten aan banden moet leggen. Het is inmiddels niet meer de vraag of, maar wanneer het verbod ingaat. Maar tot die tijd kun je dus kiezen uit allerlei fruitige smaken, maar ook snoepsmaken, mentholsmaken en zelfs koffiesmaak. De meest gekozen smaak is echter nog steeds de tabakssmaak. Die smaak wordt vaak gebruikt door mensen die minder willen roken of willen stoppen met roken. Deze smaak zal dan ook geen onderdeel zijn van het verbod. 

Meer weten of bestellen?
Als je meer wil weten over e-liquids en de mogelijke smaken, of je weet al wat je wil en je wil het online bestellen dan kun je terecht bij een webshop zoals Smokesmarter. Daar vind je allerlei verschillende smaken en de benodigde uitleg, zodat jij de juiste keuze kunt maken.

https://www.smokesmarter.nl/