Wistjij
Dienstverlening

Trouwkaarten bestellen

Laatst ging ik trouwkaarten bestellen bij De Familiedrukker. In dit blogje leg ik graag uit hoe ik op hen terecht ben gekomen, waarom ik eigenlijk trouwkaarten zoek en wat het eindresultaat is geworden. Als jij hier nog een heel goede drukkerij voor kent, dan hoor ik dat graag in een reactie.

Waar trouwkaarten bestellen?

Maar waar moet ik nu trouwkaarten bestellen? Ik ben er naar op zoek omdat ik met mijn man plannen heb om te gaan trouwen. Er is al heel veel geregeld. En dus kunnen de trouwkaarten ook al gedrukt worden. Maar omdat wij hier beiden geen ervaring mee hebben, hebben we geen idee waar we trouwkaarten bestellen moeten. Daarom zijn we op het internet gaan zoeken. En al gauw vonden wij de website van De Familiedrukker. Daar lazen wij dat zij goedkoop trouwkaarten verkopen. En dat je ze daar dus ook kunt laten drukken! Ook viel het ons op dat zij kaarten hebben van vele grote en bekende merken. Want merken zoals Belarto en Buromac hadden wij ook al bij anderen voorbij zien komen!

De Familiedrukker

Uiteindelijk hebben wij dan ook voor De Familiedrukker gekozen. Het viel ons op dat de prijzen ook best goedkoop waren. En persoonlijk contact met de drukker! Dat is voor ons heel belangrijk. Want voor zo’n speciale dag willen wij natuurlijk ook graag dat alles perfect is geregeld. Zo ook de trouwkaarten. Wij hebben dan ook contact opgenomen met De Familiedrukker. En zij reageerden direct enthousiast dat wij bij hen graag trouwkaarten wilden bestellen en laten drukken.

Uiteindelijke hebben wij hele mooie uitgekozen. De kwaliteit is fantastisch. En dat voor een voordelige prijs! Een mooie prijs- / kwaliteitsverhouding dus. Wij kunnen de Familiedrukker voor iedereen die trouwkaarten bestellen wilt dan ook van harte aanbevelen! Als jij nog een goede drukker kent, hoor ik dat graag in een opmerking.

Trouwkaarten bestellen