Wistjij
Zakelijke dienstverlening

Waar Arbodiensten vergelijken?

Laatst ging ik arbodiensten vergelijken op de site van Arbomakelaar.nl. Om drie onafhankelijke offertes te ontvangen moest ik alleen het contactformulier invullen. En al snel werd er contact met mij opgenomen, en een paar dagen later ontving ik de offertes, die geheel op mijn wensen en behoeften waren aangesloten. Ben jij geïnteresseerd in mijn ervaringen met de arbomakelaar? Lees dan verder!

Google: Arbodiensten vergelijken

Afgelopen week Googlede ik op: Arbodiensten vergelijken. Want sinds een jaar ben ik in het bezit van een eigen, kleinschalige supermarkt in het noorden van het land. In mijn winkel verkoop ik vooral streekproducten en het gaat daarom ook steeds beter. Tot voor kort had ik maar 2 werknemers in dienst, maar sinds 2 maanden zijn wij verhuisd naar een groter pand, en heb ik inmiddels al veel meer werknemers in dienst. Maar om bijvoorbeeld het ziekteverzuim tegen te gaan was ik opzoek naar een arbodienst, welke mij daarmee van dienst kan zijn. Echter heb ik geen idee op welke criteria ik daarbij op moet letten en ben ik dus opzoek naar een partij waar arbodiensten vergelijken hoog op het takenlijstje staat.

Contact met de Arbomakelaar

Nadat ik dus bij de arbomakelaar uit was gekomen, en de website eens goed bekeken had, besloot ik om het contact formulier op de website in te vullen. Hierop moest ik het aantal medewerkers van mijn onderneming invullen, mijn speciale wensen en voor welke dienst ik interesse had. Na het klikken op versturen kon het wachten op een reactie beginnen.

Al snel nam arbodiensten vergelijken, de arbomakelaar contact met mij op en nam nogmaals mijn wensen met mij door. Daarnaast namen we nog wat vragen met elkaar door en was ik overtuigd dat ik de offertes wilde ontvangen. Weet jij ook niet wat je moet zoeken in een arbodienst, neem dan eens contact om met Arbodiensten vergelijken, de arbomakelaar.

Waar Arbodiensten vergelijken?