Wistjij
Woning en Tuin

Houten vloeren kopen

Recent heb ik hele mooie houten vloeren gekocht bij Bax Houthandel. Ik zal in dit blogje vertellen wat voor een houtsoort het is geworden, hoe ze eruit zien, maar ook hoe ik Bax Houthandel heb gevonden. En uiteindelijk natuurlijk of dat ik hen als vloerenwinkel kan aanbevelen voor anderen.

Houten vloeren van Bax Houthandel

Ik kwam Bax Houthandel tegen toen ik ging zoeken op houten vloeren. Ik had ook al een aantal andere websites bekeken. Maar daar viel het mij op dat de prijzen zo hoog waren. En bij Bax Houthandel zag ik juist dat de prijzen weer erg voordelig waren. Maar was het dan wel een goede prijs-/kwaliteitsverhouding? Want als ze goedkoop zijn, is de kans groter dat de kwaliteit ook minder is… Daarom ben ik wat beoordelingen gaan lezen. En daar was iedereen lovend over Bax Houthandel! En wat bleek: de kosten liggen zo laag omdat ze zelf de houten vloeren maken. En die dus vervolgens verkopen in hun eigen vloerenwinkels. Maar omdat de dichtstbijzijnde vestiging nog best ver weg was, ben ik de houten vloeren online gaan bestellen. Maar welk houtsoort? En welke kleur?

Houtsoort en kleur

Bij de voorbeelden zag ik vele verschillende mooie houten vloeren. Wat betreft de houtsoort vind ik eiken vloeren heel erg mooi. En kwalitatief hoogwaardig! Want het heeft een houten toplaag met daaronder een onderlaag van multiplex. En ook daar weer vele verschillende kleuren van eiken vloeren! Uiteindelijk heb ik voor een zogeheten natuurlijke look met mist gekozen. En heb ik ze op een visgraat manier laten leggen. Dit ziet er veel leuker uit dan zo standaard puur horizontaal of verticaal. En inmiddels is de houten vloer dus ook al geplaatst! Het ziet er prachtig uit! Ik kan iedereen Bax Houthandel dan dus ook van harte aanbevelen!

Houten vloeren kopen