Wistjij
Image default
Vakantie

Trekkershutten in Overijssel

Back-to-basics, dat is voor veel mensen de aantrekkingskracht van kamperen. Door er een week (of langer) op uit te trekken en een eenvoudiger leven te leiden kun je inderdaad helemaal tot rust komen. Maar je hoeft niet gelijk in een simpel tentje te slapen. De verschillende trekkershutten die je in Overijssel vindt bieden je de rust van eenvoud, maar dan met alle comfort.

Van basic tot super-de-luxe Trekkershutten

De ene trekkershut is de andere niet. Is voor de een basic trekkershut meer dan genoeg, de ander wil het maximale comfort en kiest voor glamping. Sommige van onze gasten willen privé sanitair, terwijl anderen het geen probleem vinden om gebruik te maken van een gemeenschappelijk toiletgebouw.

Wat je voorkeur ook is (en wat je budget ook toelaat), ook voor jullie staat een trekkershut klaar op een van de betere campings van Overijssel.

Waar in Overijssel staan de trekkershutten?

In Overijssel staan trekkershutten op campings, vakantieparken en op bungalowparken. Daardoor heb je ook wat te kiezen als het gaat over de faciliteiten waar je van kunt genieten.

Prachtige omgeving

De grootste troef die de aanbieders van trekkershutten kunnen spelen zijn natuurlijk niet de huisjes zelf. Je komt niet naar Overijssel vanwege een huisje, maar vanwege de omgeving. Overijssel is het mekka voor de liefhebber van natuur en cultuur. Het Vechtdal, Nationaal Park de Weerribben-Wieden en de vele landgoederen verleiden je tot eindeloze wandel- en fietstochten. Andere dagen kun je jezelf helemaal onderdompelen in de historische Hanzesteden Elburg,Hasselt, Hattem en Zwolle.

Hoe die perfecte trekkershut te vinden?

Wil jij ook overnachten in een of meerdere trekkershutten in het prachtige Overijssel, maar weet je niet goed waar je moet beginnen? Geen nood. Begin gewoon op www.visitoost.nl en blader door onze selectie. Gebruik de filters om alleen de trekkershutten in Overijssel te vinden die aan jullie specifieke wensen voldoen. Zo ontdek je heel snel de trekkershut die perfect past voor jullie romantische weekend, of juist de zomervakantie met het hele gezin. Heb je een keuze kunnen maken? Dan is boeken zó gepiept en kan de voorpret beginnen.