Wistjij
Image default
Woning en Tuin

Trakteer jezelf op design woonartikelen

Ben jij op zoek naar wat nieuwe spulletjes voor in huis: HKliving mokken, een Madam Stolz deurmat of een Ferm Living plantenbak? Het is de hoogste tijd om kennis te maken met Deens.nl. De online woonwinkel vertegenwoordigt hippe merken als it’s about RoMi, Meraki, Zusss, House Doctor en Bloomingville. Boomingville is een Deens woonaccessoire label. Betina Stampe is de oprichtster. Zij startte haar bedrijf in 2000. Inmiddels worden de kussens, kandelaren en vloerkleden wereldwijd verkocht. De missie van Bloomingville is ‘delivering happy changes to everyday designers’. De collectie is breed opgezet en bestaat uit louter mooie producten van hoge kwaliteit. De focus ligt met name op comfort en een origineel oog voor detail. De prijzen zijn zeer schappelijk. De service die verleend wordt, is van een hoog niveau. Het interessante van de Scandinavische stijl -dit geldt zeker ook voor Bloomingville- is dat deze past in allerlei interieurs. Van klassiek tot strak en zakelijk, van modern tot industrieel. De uitstraling van de accessoires is stoer én warm.

Een Bloomingville vloerkleed dat er wat ons betreft uitspringt, is dat van zeegras met een doorsnede van 2 meter in naturel. Het is een rond, basic kleed met een hippe uitstraling. Heb jij je zinnen gezet op een rechthoekig kleed? We raden het jute model van 2 bij 1,40 meter aan. De levertijd van de vloerkleden is 1 tot 2 weken. Iets nieuws op de vloer vraagt ook om iets nieuws aan de muur, toch? Wat denk je van het Bloomingville leeuw muurornament? Het is een mini wanddecoratie; de diameter is 63 cm. De leeuw is gemaakt van water hyacint. Nu we toch zo lekker aan het shoppen zijn, laten we dan ook maar iets uitzoeken voor op tafel. Een paar opties:

-een grijze vaas van papier-maché;

-een aardewerk blauw boompje;

-een zwarte kandelaar van polyresin;

-een aardewerk kandelaar met een gezicht in blauwgroen;

-een bloempot in de vorm van een giraffe, gemaakt van klei.

Voor de duidelijkheid merken we op dat je bij Deens nog veel meer woonartikelen kunt bestellen van binnenlandse en buitenlandse labels.

https://www.deens.nl