Wistjij
Image default
Beauty en verzorging

Waar je op moet letten bij het kopen van een push up bh

Heel veel vrouwen kopen de verkeerde maat bh. Maar liefst 80%! Heel vervelend, want een verkeerde maat bh zit niet zo lekker. De bandjes verschuiven of vallen steeds van je schouder. Herken je dit probleem? Dan draag ook jij de verkeerde maat. Veel vrouwen dragen de verkeerde maat omdat zich nooit laten opmeten in een lingeriewinkel. Toch is dit aan te raden en je koopt nooit meer de verkeerde push up bh.

 

Een push up bh kopen

Er zijn een aantal zaken waar je op moet letten bij het kopen van een goede push up bh. Als je een beha gaat passen, moet deze altijd in de meest losse stand goed zitten. Naarmate je een bh langer draagt, gaat deze namelijk wat uitrekken. Na verloop van tijd kan je daardoor de bh in een andere stand gaan dragen en hoef je deze nog niet weg te doen. Een goede test om te kijken of je de juiste maat hebt, is om twee vingers onder de bh band te leggen. Als dit lukt, dan heb je de juiste maat. De cups moeten ook goed rond je borsten passen. Dus let er op dat je push up bh goed aansluit en je borsten niet uitsteken of dat de cups ver van je borsten afstaan.

  

Laat je maat opnemen in een lingeriewinkel

Er zijn een aantal manier om zelf te ontdekken of je de juiste maat push up bh hebt. Toch is nog altijd het beste op je maten te laten opnemen in een lingeriewinkel. Zij weten precies waar je op moet letten en adviseren je om de perfecte bh voor jou te vinden. Probeer het eens en je zult snel verstelt staan hoe goed een bh écht kan zitten. Want een juiste maat bh zul je niet moeten voelen.

https://dolcedonna.shop/collections/push-up-maximizer