Wistjij
Woning en Tuin

Thuisborg: huis verkopen en terughuren

Op het internet kwam ik de advertentie klik hier voor huis verkopen en terughuren tegen. Dat hebben wij namelijk ook gedaan! En daar zijn wij heel erg enthousiast over geraakt. Want op deze manier kunnen we toch nog geld doneren aan de kleinkinderen. Want dat kapitaal zat eerst namelijk allemaal in het huis. Eigenlijk best wel zonde… Tot dat wij in een tijdschrift over woontrends iets lazen over huis verkopen en terughuren. Ook wel verzilverd wonen genoemd. Daarom hebben wij daar dan ook naar geïnformeerd bij Thuisborg. Zij zijn een partij die dat soort dingen regelen. Ze kopen het huis op en verhuren het vervolgens aan jou terug. Daardoor kun je lekker in hetzelfde huis blijven wonen, in dezelfde buurt en heb je ook geen last van een verhuizing. Want dat is niet iets waar wij op onze leeftijd nog op zitten te wachten.

Huis verkopen en terughuren door Thuisborg

Het huis verkopen en terughuren hebben wij dus door Thuisborg laten regelen. Maar, gaven zij aan, niet iedere woning komt daarvoor in aanmerking. Want ik zag al op hun website dat zij de woningen niet zelf opkopen. Maar daar hebben zij investeerders voor! Die willen er dus aan gaan verdienen door er vervolgens weer meer geld aan te vangen. Echter moeten er dan uiteraard wel interessante woningen tussen staan. Zodoende dat niet ieder huis in aanmerking komt voor het verzilverd wonen. Maar uiteraard konden zij wel een kijkje komen nemen om te zien hoe alles eruit zag. En dat deden ze al twee dagen later! Om de afgesproken tijd stonden ze op de stoep en gaven ze direct een compliment over in wat voor een buurt het huis stond. Dat was in ieder geval een pluspunt! Ook gaven ze aan dat ze de woning er van de binnenkant ook heel mooi uit vonden zien.

Mijn huis is dan ook verkocht aan een investeerder. En vervolgens heb ik het direct terug gehuurd zodat ik hier lekker kan blijven wonen.

Thuisborg: huis verkopen en terughuren