Wistjij
Image default
Onderwijs

Taleninstituut voor bedrijven

Bent u op zoek naar een taaltrainer die gespecialiseerd is in cursussen voor het bedrijfsleven? Dan kunt u terecht bij The Square Mile. Wij zijn een taleninstituut dat zich speciaal richt op het geven van zakelijke taaltrainingen in diverse branches. U kunt bij ons kiezen uit veel verschillende talen. Of het doel nu is om beter Nederlands te leren schrijven, of om in het Chinees te kunnen vergaderen. The Square Mile heeft voor iedereen een passende taaltraining. We maken deze dan ook op maat, aan de hand van uw specifieke wensen, verwachtingen en doelen.

The Square Mile

Dat een grote organisatie niet onpersoonlijk te werk hoeft te gaan, dat bewijst The Square Mile. Elke cursist kan bij ons rekenen op de begeleiding die nodig is om het gewenste resultaat te bereiken. Onze trainers hebben dan ook de voorkeur voor het geven van trainingen in kleine groepen. Maar ook een individuele cursus behoort tot de mogelijkheden. Dit is prettig wanneer u hele specifieke leerdoelen heeft, maar ook als u door een druk schema weinig rekening kunt houden met andere cursisten. Samen met uw trainer stemt u af wanneer u de lessen kunt volgen en wanneer u tijd heeft om zelf te studeren. En wilt u helemaal flexibel zijn, dan kunt u ook kiezen voor een online training. Dan kunt u de lessen volgen waar en wanneer u uitkomt.

Cursus zakelijk Engels op elk niveau

Bij The Square Mile hebben we een groot aanbod in talen en richten we ons op een aantal branches.  U kunt bijvoorbeeld een training technisch Spaans volgen, juridisch Duits of zakelijk Engels. De trainingen zijn te volgen op verschillende niveaus, zodat u passende lesstof aangeboden krijgt. Wilt u weten of er voor uw gewenste taal en branche ook een training is? Kijk dan op onze website, of neem contact op.