Wistjij
Image default
Internet marketing

SEO diensten gezocht?

Welke SEO diensten zijn er? 

Jij wilt natuurlijk zoveel mogelijk bezoekers op je website. Door SEO diensten uit te besteden aan een professioneel SEO bureau uit Amsterdam bijvoorbeeld kun je daar een goede stap in zetten. Je hebt een mooie website, een goed aanbod, maar het verkeer blijft achter op je verwachtingen. Een van de meest effectieve manieren om meer bezoekers op je website te krijgen is door deze te optimaliseren voor Google zodat je website hoger in de zoekresultaten verschijnt. Hierdoor klikken er meer mensen op jouw website en dit kan je weer meer omzet opleveren. SEO is een expertise en niet iets wat je er zomaar even bij doet. Welke SEO diensten zijn er? 

Linkbuilding

Online zijn er talloze pagina’s met goede content. Hoe goed jouw content ook is, alleen door middel van linkbuilding laat je Google zien dat gebruikers het er over eens zijn dat jouw content de meeste waarde biedt. Ook helpt linkbuilding de zoekmachines om je pagina’s te vinden en deze op te nemen in de indexen. Waardevolle links van echte websites zorgen zelf ook voor verkeer en bezoekers én gaan gepaard met naamsbekendheid. Zo breng je jouw merk onder de aandacht bij potentiële klanten. 

Copywriting

Je wilt jouw website natuurlijk vullen met waardevolle content voor jouw bezoekers. Met goede copy krijg je niet alleen een hogere positie in de zoekmachines en grijp je de aandacht van de bezoeker, maar ook converteert goede copy optimaal waardoor je jouw omzet ziet stijgen. Copywriting zorgt ervoor dat jij verkoopt.

Laadtijden verbeteren

Als jouw website te langzaam laad ben je die bezoekers zo weer kwijt. Mensen verwachten eenmaal direct resultaat en klikken net zo makkelijk weg van jouw website om de site van jouw concurrent te bezoeken. Laadtijden verbeteren is een technisch onderdeel van SEO en de laadtijd van je website is ook een belangrijke ranking factor voor Google. Er wordt geen onderscheid gemaakt tussen verschillende apparaten maar de positie wordt bepaald op basis van de mobiele versie je website. Presteert je website slecht op mobile? Dan heeft dat dus gevolgen voor alle posities, ook bij de zoekopdrachten die worden uitgevoerd vanaf desktop en laptops.