Wistjij
Image default
Internet marketing

Linkbuilding uitbesteden voor sterke stijgingen

Wil jij graag resultaat zien als het gaat om jouw posities in Google? Laat dan linkbuilding uitbesteden. Linkbuilden kan veel tijd in beslag nemen. Je moet onderzoeken welke zoekwoorden je wil gebruiken, of op welke zoekwoorden je al rankt. Daarnaast moet je bepalen met welke pagina’s je wil scoren. Als je dat weet, is het vervolgens tijd om al die links te zoeken en te plaatsen. Bij elkaar is dit dus een vrij tijdrovende klus. Echter kun je dit makkelijk uitbesteden aan een bedrijf, en ook nog eens voor een lage prijs.

 

Goede posities behalen en behouden

Er zijn enorm veel bedrijven waar je kunt linkbuilding uitbesteden. Elk bedrijf heeft misschien net wat andere omschrijvingen, maar het uiteindelijke doel is om te zorgen dat jij een zo hoog mogelijke positie behaalt. Er worden zo relevant mogelijke links gebruikt. Mocht jij op jouw website sportartikelen verkopen, dan zullen er links worden geplaatst op een website over sporten of bewegen. Google kijkt namelijk niet alleen naar de hoeveelheid links die er naar jouw website verwijzen, maar ook naar de relevantie van deze links.

 

Een andere belangrijke factor is de kwaliteit van de links. Als er een link staat op een goede, sterke, of populaire website, dan telt deze link bijvoorbeeld sterker mee in de beoordeling van Google.