Wistjij
Image default
Eten en drinken

Een burger restaurant in een sfeervolle omgeving

Heeft u zin in een heerlijke burger en zoekt u een sfeervol restaurant in de regio Bunschoten-Spakenburg om deze gezellig met elkaar te gaan eten? Antonio’s Eethuys is in dat geval de perfecte plek om dat te gaan doen. U geniet in dit speciale burger restaurant in Spakenburg van een heerlijke eigengemaakte burger. Een gezellig bezoek aan dit restaurant kunt u bovendien perfect combineren met een dagje uit in Spakenburg, bijvoorbeeld met familie en kennissen. Dit sfeervolle vissersstadje heeft een rijke geschiedenis die vandaag de dag nog volop uitstraalt. Denkt u bijvoorbeeld aan de haven met de traditionele vissersboten en de typische klederdracht. Wilt u er dus een compleet dagje van maken? Kom naar Bunschoten-Spakenburg en breng een bezoek aan dit pittoreske burger restaurant.

Luxe burgers voor iedereen

Een gezellige en intieme sfeer is uiteraard belangrijk wanneer u in een restaurant gaat eten met vrienden en/of familie, maar heerlijk eten is natuurlijk evenzo belangrijk. Daar hoeft u zich in dit burger restaurant in Spakenburg geen zorgen over te maken, want het menu bevat tal van heerlijke gerechten en natuurlijk de speciale burgers. Van welke u ook houdt, hier kunt u altijd de burger bestellen die volledig naar uw smaak is. Kies bijvoorbeeld voor de Juicy Hawaï-burger of de Big Spicy Chicken. Bent u een wat grotere eter? Dan is The Giant een hele goede keuze: een dubbele klassieke burger met heerlijke zelfgemaakte burgersaus. Wanneer u écht goed wilt eten, kiest u natuurlijk voor het burgermenu met verse friet en coleslaw.

Meer dan alleen een burger restaurant

Wilt u terugkijken op een heerlijk diner met uw gezelschap en wilt u zeker weten dat er voor ieder wat wils is? Dan is Antonio’s Eethuys in Spakenburg voor u de beste keuze! Zelfs voor de gasten die niet zo van burgers houden is er een hoop te kiezen. Denkt u bijvoorbeeld aan saté van de haas en ribeye. En voor de kinderen zijn er natuurlijk ook genoeg opties!

http://www.antonios-spakenburg.nl/