Wistjij
Image default
Woning en Tuin

Quick Step laminaat, alle info op een rijtje

Quick Step laminaat behoort tot de beste vloeren die u kunt aanschaffen en laten installeren. Ze zijn de marktleider op het gebied van laminaatplanken, omdat ze zeer hoogwaardige producten beiden aan de klanten. 

Het is een wereldwijd bekende merk uit België die prachtige en innovatieve vloeren ontwikkelen. In dit artikel zien we alle info over hun uitstekende laminaat soorten. U zult meer te weten komen over de vele voordelen van Quick Step laminaat en waarom het zo duurzaam en hygiënisch is. Ook zult u zien waarom de houtdesigns nauwelijks te onderscheiden zijn van een echte houten vloer. Lees maar verder voor wat meer informatie.  

Quickstep technologie voordelen

De voordelen van deze vloeren vindt u in het design, duurzaamheid en de unieke kliksysteem. Quickstep laminaat is krasvrij, water- en vlekbestendig. Dit komt door een antistatische behandeling op de oppervlakte. Hierdoor wordt de oppervlakte slijtvast en afgedicht. Zo kunnen vuil en stof niet eraan hechten, waardoor u het zeer eenvoudig kunt schoonmaken. Dit zorgt voor veel minder vuil, bacteriën en vlekjes op uw vloer. De vloeren van Quickstep staan dan aan top als het gaat om hygiëne en kwaliteit.  

U kunt deze laminaat soort ook een Scratch Guard behandeling geven. Dit is een beschermende toplaag die de vloer heel erg krasbestendig maakt. Het zal dan jarenlang kunnen meegaan en mooi blijven schitteren. Over het algemeen is de garantietermijn van Quickstep laminaat vijfentwintig jaar. Het is dus zeer geschikt voor mensen met kinderen of huisdieren die op de vloer spelen en stoeien. Ze kunnen dus zonder zorgen plezier hebben op deze duurzame vloer. U zult als klant verzekerd zijn dat het niet gauw zal beschadigen. 

Het uniclic systeem is een innovatief kliksysteem. Dit zorgt ervoor dat u alle laminaat vloeren gemakkelijk kunt leggen. Het is een multifit technologie waarbij u geen lijm nodig heeft tijdens het installeren van het laminaat. De laminaatplanken worden eenvoudig aan elkaar geklikt door een mechanisme. Het is dus zeer perfect en ideaal voor de doe-het-zelvers. Ook kunt u Quickstep laminaat laten leggen door professionele vakmensen. Het leggen van deze vloeren is een snelle, schone en nette proces die zonder geknoei gedaan kunt worden.        

Realistische houtdesigns

Vloeren zoals de Quickstep Majestic zijn super prachtig en realistisch. Het behoort ook tot de meest populaire laminaat soorten uit de enorme assortiment van Quickstep. De houtdesigns aan de oppervlakte van de vloeren hebben glimmende houtnerven en een extra mat toplaag. Deze laminaat collectie ontzettend veel op echt hout als u kijkt naar het structuur en ontwerp. Bij de meeste laminaatplanken zult u alle nerven ook kunnen aanvoelen terwijl u erover loopt. Dit zorgt voor een zeer luxe uitstraling waar u jarenlang van zal kunnen genieten. 

Verschillende kleurnuances

Quickstep heeft voor elke klant het perfecte kleurnuance uit hun collectie. Laminaat collecties zoals de Creo of Eligna bieden de klanten heel veel keuzes uit houtsoorten, kleuren en tinten. U kunt kiezen tussen lichte of donkere kleuren. Door deze verschillende types en kleurnuances zijn ze ook zeer veelzijdig. U kunt ze gebruiken voor de woonkamer, slaapkamer, badkamer en keuken. Combineer de verschillende vloer tinten met meubels, decoraties en muurkleuren. Ook zijn er modellen die vriendelijk zijn voor uw budget in het assortiment. De vloeren van Quickstep kunnen ook gebruikt worden bij vloerverwarming. 

https://mijnvloeropmaat.nl/categorie/laminaat/quickstep/