Wistjij
Image default
Aanbiedingen

Professionele Stofzuigers

Een industriële stofzuiger voldoet aan specifieke wensen en voorwaarden binnen een branche. Per branche kunnen deze wensen uiteenlopen en zijn er verschillende stofzuigers verkrijgbaar. De verschillende soort professionele stofzuigers hebben ieder unieke kenmerken, waardoor een (uitdagende) schoonmaaktaak goed kan worden opgepakt. 

 

Kleine Stofzuiger

Voor een schone (werk)vloer zijn er kleine stofzuigers. Deze worden gebruikt voor dagelijkse en algemene schoonmaakwerkzaamheden. Denk hierbij aan professionele stofzuigers van Taski, Numatic en Nilfisk. Deze stofzuigers zuigen het beste droog materiaal op, zijn betrouwbaar en hebben een sterke zuigkracht. 

 

Uitstekende schoonmaakprestaties

De voordelen van deze stofzuigers is dat er aandacht is besteed aan milieuvriendelijkheid en ergonomie. Ze zijn meer energiebesparend door het verbruik op een lagere motor, maar hebben toch voldoende vermogen voor een uitstekende schoonmaakprestatie. Bovendien is een kleine stofzuiger wendbaar, eenvoudig in gebruik, heeft het een laag geluidsniveau en is makkelijk op te bergen. 

 

Rugstofzuiger

Er zijn ook plaatsen waar het niet handig is om met een kleine stofzuiger schoon te maken, denk aan vliegtuigen, bussen, bioscopen en trappenhuizen. Dan is de rugstofzuiger een uitkomst. Deze professionele stofzuiger, de naam zegt het al, kan op de rug worden bevestigd en heeft geen snoer. Ideaal als er onvoldoende stopcontacten beschikbaar zijn. Het bespaard tijd en struikelgevaar, doordat er geen snoer op de grond ligt en de gebruiker wat meer wendbaar is.

 

Onafhankelijke facilitaire groothandel

Met Professionele stofzuiger van FTG haalt u een betrouwbare oplossing in huis. Facility Trade Group is expert op het gebied van reinigingsmachines en hygiëne, dus ook voor uw onderhoud en service van machines en allerlei hygiënische voorzieningen. Door een nauwe samenwerking met belangrijke leveranciers hebben wij een passend aanbod voor ieder type branche. Onze onafhankelijkheid van leverancier of merk in combinatie met onze expertise verzekert u altijd van de beste service. 

 

https://facilitytradegroup.nl/