Wistjij
Image default
Beauty en verzorging

Koreaanse skincare

Een geschiedenis van Koreaanse huidverzorging

Koreaanse huidverzorging is op dit moment helemaal in, maar het bestaat eigenlijk al heel lang. Koreaanse schoonheidsproducten zijn al jaren mijn go-to, en ik hou ervan omdat ze goed zijn voor mijn huid en ze werken!

Je huid reinigen is het belangrijkste onderdeel van elke Koreaanse huidverzorgingsroutine, en je moet het twee keer per dag doen: ’s ochtends, als je wakker wordt en ’s avonds, voordat je naar bed gaat. Zeep is hard voor je huid en ontdoet je lichaam van het natuurlijke vocht, dus het is niet aan te raden om je gezicht te wassen. Als je reinigingsproducten met een mildere formule wilt gebruiken, zoek er dan een die veel natuurlijke ingrediënten bevat, zoals fruit of kruiden, die niet alleen de plaats innemen van hardere chemicaliën.

Toners zijn de volgende op de lijst na de reiniging. Toners zijn bedoeld om je huid voor te bereiden op hydratatie door poriën te sluiten die open kunnen staan na het reinigen. Het aanbrengen van tonic helpt ook om voedingsstoffen aan de huid toe te voegen die met zeep of cleanser verloren zijn gegaan. Toners kunnen helpen bij alles van het verhelpen van acne en het verminderen van roodheid tot het verzachten van een geïrriteerde huid als gevolg van het scheren.

Het doel van korean skincare

Als je op zoek bent naar een goede huidverzorging, dan is het goed om te weten waar je het beste vandaan kunt halen. De huidverzorging in Korea is erg sterk en wordt veel gebruikt. Er zijn veel verschillende merken aanwezig die de moeite waard zijn om te proberen. Allereerst is het belangrijk om te bedenken dat je gezicht en lichaam van verschillende ingrediënten in houdt. Dit betekent dat je niet hetzelfde product gebruikt voor je gezicht als voor je lichaam. Het is aan te raden om deze producten te combineren met elkaar, daar ze over elkaars voordelen beschikken. Als je op zoek bent naar een goede Korean skin care product, dan kun je ook altijd eens kijken naar de producten van Cosrx.

https://kocosmo.nl/